İbrahim Aydemir, Önceliğimiz gönüller yapmaktır

Önceliğimiz gönüller yapmaktır

İbrahim Aydemir,  Önceliğimiz gönüller yapmaktır

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum'un tüm ilçeleriyle bir dadaş vizyonuna sahip olduğunun altını çizerek, Biz Oltu kadar, Hınıs kadar, Narman kadar, Karaçoban kadar dadaşız” dedi.

Erzurum'un hemen her ilçesinde dadaş karakterini besleyen tarihi ve zengin motifler bulunduğunu ifade eden Aydemir, Karaçoban gerek sosyo ekonomik kaynakları ve gerekse beşeri sermayesi ile ‘Erzurum'un bereketidir' dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Karaçoban'ın konuğu oldu. Karaçoban AK Parti ilçe Başkanı Ramazan Ersoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Aydemir, ilçede partilileriyle istişare etti. İlçe esnafıyla görüşen ve beklentilerini paylaşan Aydemir, ilçe köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Karaçoban İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle istişare eden Aydemir, AK Parti hizmet felsefesini anlatarak, ‘Bizim önceliğimiz gönüller yapmak ve gönüllere girmektir. Her işimizde yegane amaç eşrefi mahlukat olan insanı aziz tutmak, incitmemek ve ona hizmet etmektir. Hakka ve hesap gününe iman edenlerden olarak, her adımımızı Hak rızası ile atmak ve her işimizde Hak divanında hesaba çekilmeden yaptıklarımızı sorgulamak zorundayız. Önemli olan Hakkın emrettiği duruşu sergilemek ve onun buyruğu doğrultusunda halkla buluşarak gönüller yapmaktır.' diye konuştu.

İlçe yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı değerlendirmede Karaçoban'ın Erzurum için ifade ettiği değeri paylaşan Aydemir, ‘Bu mübarek toprağın bir evladı olarak, bir tespitimi paylaşmak isterim. O da şudur, dadaş ahlakının en belirgin yönlerinden birisi gönül adamı olmaktır. Karaçoban'da gördüğümüz örnek düzeydeki misafirperverlik bu özün ürünüdür. Karaçobanlı gönlünü, konuk ettiği insanlara açarak, insanın eşrefi mahlukat olduğu imanını ortaya koyuyor. Şu her şeyin maddileştiği, insanların yüreğe değil paraya baktığı günümüzde, herkes gelsin, Karaçoban'da insanlığı vurgulayan örnek hasletleri görsün' dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı