İbrahim Aydemir, "Millet Yolunda Çalışmayı İbadet Kabul Ederiz?

Milletvekili Aydemir AK çalışma ufkunu tarif etti

İbrahim Aydemir,

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Biz insanı yaratılmışların en şereflisi, emeğini de kutsal biliriz. Çalışanın emeğinin karşılığı alın teri kurumadan verilmeli anlayışına sahibiz ve çalışmayı, millet yolunda çalışmayı ibadet kabul ederiz? dedi.  
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bütçe görüşmelerinde öngörülerini paylaşan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti çalışma ufkunu Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´un dizeleriyle tarif ederek, ?Bir sühendanın, söz ustasının ?Bekayı hak tanıyan sa´yi bir vazife bilir / Çalış çalış ki beka sa´y olursa hakkedilir tarifine tabiyiz? ifadesini kullandı.
 

Aydemir´den çalışma hayatına dair AK tarif
Çalışma hayatını tarif eden Milletvekili Aydemir, ?Bir filozof öyle güzel tarif ediyor ki. Çalışma hayatını seviyorum diyor yani İş hayatını seviyorum diyor ve ekliyor: Çünkü burada rekabet var, kelimeler yerine yapılanlar var, bu yüzden çok seviyorum ve devam ediyor: İş hayatını seviyorum çünkü ciddiyet ister ve bugünün işiyle uğraşırken yarını düşünmeme fırsat vermez. Çalışma hayatını seviyorum çünkü düzeltmeye değil yapmaya çalışır, çünkü başarıya endekslidir, ikiyüzlülüğe ve duygusallığa yer yoktur. Biz de bu notlardan mülhem çalışma hayatını hakikaten çok seviyoruz? dedi.
 

?Çalışanın emeğinin karşılığı alın teri kurumadan verilmeli?
Vurgusunu AK Kadro çerçevesinde yaptığını belirten Milletvekili Aydemir, ?AK kadro adına söylüyorum bunu. Zira, hatayı, uyuşukluğu verimsizliği reddedip elinden gelen her şeyi ortaya koyanları fazlasıyla ödüllendirir tıpkı hakşinas milletimiz gibi, milletimizin ak kadroyu çalışmalarından dolayı ödüllendirdiği gibi. Tabii, daha gün doğmadan rızka yönelme düşleri kurdurur ve günü yeni bir heyecan ve macerayla kuşatır. Hasılı mübarek bir eylem, bereket yayan bir kavramdır. Bu yüzdendir ki biz insanı yaratılmışların en şereflisi, emeğini de kutsal biliriz. Çalışanın emeğinin karşılığı alın teri kurumadan verilmeli anlayışına sahibiz ve çalışmayı, millet yolunda çalışmayı ibadet kabul ederiz? diye konuştu.
AK Davanın yerli ve milli anlayışına da değinen Milletvekili Aydemir, ?Bir sühendanın, söz ustasının Bekayı hak tanıyan sa´yi bir vazife bilir / Çalış çalış ki beka sa´y olursa hakkedilir tarifine tabiyiz. Onun Çalışmak! Başka yol yok, hem nasıl? Canlarla, başlarla / Alınlar terlesin, derhal iner mev´ûd olan rahmet kaydına teslimiz. Her sahada bize ait olana dönmek, bizi bizim değerlerimizle kıymetlendirmek, kendi ufkumuzu kendimiz belirlemek, küresel vizyonda yerli ve milli olanla var olmak? ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli