İbrahim Aydemir, "AK Parti ?ye rota çizen ve her halleriyle bize yol, töre öğretenlere minnettarız."

AK Parti Erzurum Milletvekili ve 27´inci dönem Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Yunus Emre´de gerçekleştirdiği seçim çalışmasında dadaşların nabzını tuttu, Erzurumluların 24 Haziran sürecine dair görüş ve tespitlerini paylaştı.

İbrahim Aydemir,

 

 

CHP ZAMANI, KURAN YASAK, EZAN YASAK 

Yunus Emre semtinde Erzurumluluk ruhunu ve dadaşça duruşu kaydeden arif ve kamil bir Erzurumlu Milletvekili Aydemir ile yaptığı sohbette CHP zihniyetini eleştirerek, ?CHP zamanı, Kuran yasak, ezan yasak, lamba yok, mum yakıyoruz yok oğlu yok!? tasvirini yaptı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a duyduğu dadaşça saygıyı bir cümleyle özetledi: ?Erdoğan igit adam, dünyada Onun gibisi yok?. 

AYDEMİR YUNUSEMRELİLERLE BULUŞTU 

AK Parti Palandöken Teşkilatı Yöneticileriyle birlikte, Yunus Emre´de semt esnaf ve eşrafı, Sakıp Efendi ve Cemaliye Camisi cemaatiyle AK Parti iktidarları dönemi ve 24 haziran seçim süreci üzerinde görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Aydemir, ?Basiret ve ferasetleriyle maruf dadaşlarla, Cumhurbaşkanımızla yüreklerini birleştirenlerin vesayeti yer ile yeksan ediş sürecini paylaştık. Gün boyu süren ziyaretlerde Yunusemre Sakıp Efendi Camii etrafındaki esnaf ve mahalle sakinleriyle de görüşüp, ağzı dualı yaşlılarımızla kucaklaşmanın hazzını yaşadık. AK Parti ?ye rota çizen ve her halleriyle bize yol, töre öğretenlere minnettarız. ? değerlendirmesinde bulundu. 

?ESNAF, KUR OYUNUNUN DIŞ GÜÇLERCE YAPILDIĞININ FARKINDA´ 

Esnafın, dış güçler tarafından dizayn edilen kur yükselişini bir dadaş vicdan ve irfanıyla tahlil ettiği, durumu şer cephesinin ekonomi oyunu olarak gördüğünü belirten Milletvekili Aydemir, ? Yunusemre mahalle esnafı, iktisadi büyüme rakamlarıyla 16 yıl öncesiyle şimdiyi mukayesede nice iktisat uzmanına taş çıkartacak değerlendirmeler yaptılar. AK Parti ile alınan müspet mesafenin eşi benzeri yok nitelemesinde bulundular. Cumhurbaşkanımızın ufkunda ve AK yolda kararlılıklarını izhar için 24 Haziran´ı iple çekiyorlar. Allah hepsinden razı olsun´ dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli