HULKİ AŞIR BU İŞİNDE ÜSTESİNDEN GELDİ

Erzurum´da 181 yıldan bu yana hizmet veren ve askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığına devredilmesi kararı doğrultusunda devlet hastanesi olan Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi, en iyi şekilde sağlık hizmetleri ile vatandaşın yüzünü güldürüyor.

HULKİ AŞIR BU İŞİNDE ÜSTESİNDEN GELDİ

 

 

Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığına devredilerek devlet hastanesi olan Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi, hem askeri personele hem de sivil vatandaşlara eşit hizmet veriyor.

Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi 250 personel 150 yatak kapasitesi ve 10 yataklı erişkin 2´inci düzey yoğun bakım ünitesi bulunan hastane, Erzurum´da tercih edilen sağlık kurumları arasında yer aldı.

Vatandaş memnuniyetini sağlamak için en iyi şekilde sağlık hizmeti vermek adına her geçen gün hızlı bir değişimin içeresinde olduklarını ifade eden Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi, Başhekimi Dr. Hulki Aşır, kaliteli bir sağlık hizmeti sunumuna başladıklarını bunu geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Aşır,? Sağlık, hayati önem taşıyan hizmetlerin verildiği bir alan olup, bu alanda tıbbi hizmeti tam ve eksiksiz vermek çok önemlidir. Bunun yanında, verilen hizmetin kalitesi, tıbbi hizmetlerin yanı sıra hasta ve hasta yakınlarının sağlık tesislerinden memnuniyeti de bizim için önemli konulardır. Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi sağlık alanındaki tüm ihtiyaçlara cevap vermektedir.

Kurumumuz her geçen gün sunduğu sağlık hizmetini geliştirme ve kalitesini artırmaya yönelik gayret göstermektedir. Hastanemiz değerlendirmelerimiz çerçevesinde yoğun bakım tüm alanda hizmet veriyoruz. Biz bu hizmet kalitesini daha üst seviyeleri çıkarıp, çeşitliliği artırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız hastaneden hizmet almak için hem Merkezi Hasta Randevu Sistemi üzerinden hem de 182 çağrı merkezini arayarak randevularını kolaylıkla alabilirler.

Erişebilir, sürdürülebilir ve kaliteli, modern tıp hizmetini Sağlık hizmeti alabilecekler. Göreve başladığımız günden beri hastanemizde hızlı bir değişimin içindeyiz. Mevcut ekibimiz ve devrolan personelimizle birlikte yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Ekibimizle bu performansla devam edersek ciddi mesafeler kat edeceğimize inanıyorum. Eksiklerin giderilmesi adına kısa sürede ciddi mesafe aldık. Bundan sonra bütün özellikli birimler yeni hastanemizde hizmet vermeye başlayacak. Daha konforlu ve büyük tıbbi işler yapılabilecek bir hastane olarak hizmet vereceğiz.

Bizim hedefimiz önümüzdeki senelerde bu kaliteyi daha da üst seviyelere taşımaktır.? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false