Horasan´da doğalgaz meşalesi yakıldı

Erzurum´un Horasan İlçesi´nde yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, doğalgaz ateşi yakıldı.

Horasan´da doğalgaz meşalesi yakıldı

 

 

Erzurum´un Horasan İlçesi´nde yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, doğalgaz ateşi yakıldı.
 
Horasan Eski Kars Caddesin´de Palen Doğalgaz Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Palen Doğalgaz Genel Müdürü Tamer Sönmez, Palen Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Teknik Operasyon Yöneticisi Bekir Gül, Horasan Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Horasan ilçesinde, Doğalgazın hizmete girmesi nedeniyle sembolik olarak doğalgaz meşalesi yakıldı. Düzenlenen törende konuşma yapan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, "Bugün bizler için çok önemli bir gündür. Erzurum´da Cumhurbaşkanlığı Toplu Açılış Töreninde Horasan´a doğalgaz müjdesini veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları sonrası Horasan´da doğal gaz çalışmaları çok hızlı bir biçimde devam etti ve ilçede şebeke çalışmalarının İstasyon Bölgesi tamamlandı" dedi.
 
Başkan Aydın konuşmasına şöyle devam etti:
 
"Doğalgazın medeniyet olduğunu ve bu medeniyetin özellikle Doğu Anadolu Bölgemizde yaygınlaştırılması ülkemiz adına onur verici bir hizmettir. Güzide İlçemiz Horasan´a uzun süreden beri doğalgaz verilmesi adına kışın evlerin ısınmasında fedakarlık gösteren kadınlarımızın soba yakma, soba külü dökme sıkıntısından kurtulması adına sevindirici ateş oldu. Doğal gaz kentimiz için büyük nimettir. Bu nedenle kamu kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımız bundan en kısa sürede yararlanmalıdır. İlçemize doğalgazın gelmesinde öncelikle Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Kaymakamımıza, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımıza göstermiş oldukları destek ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim."
 
"Horasan doğalgaz ile ısınacak"
 
Palen Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray ise, uzun süreden beri çalışılan alt yapı çalışmalarının başarılı sonuçlandırıldığını belirterek, "Horasan İlçemizin doğalgaz hizmetine kavuşturulması adına şirketim adına emeği geçen Başta Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın´a ve değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı