HORASAN ZAFER TARIKDAROĞLU´NU BAĞRINA BASTI

ABDULKADİR AYDIN MİLLETVEKİLLERİNDEN VE AK PARTİDEN DUYDUĞU MENUNİYETİ ANLATTI

HORASAN ZAFER TARIKDAROĞLU´NU BAĞRINA BASTI

 

AK Parti Erzurum 5. sıra Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları için bugün Horasandaydı. Tarıkdaroğlu´nu Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın karşıldı. Önce Belediye Başkanlığı makamında Başkan Abdulkadir Aydın´la istişarelerde bulunan Zafer Tarıkdaroğlu sonra AK Parti Horasan İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ilce binasindaki vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Tarıkdaroğlu daha sonra İlçe Başkanı ve yöneticilerle birlikte Horasan merkezde dolaşıp hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek, 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Horasan İlçesinde AK Parti Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu´na eşlik eden Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın önce Horasan İlçesinde yapılan çalışmaları anlattı. İlçenin son yıllarda yaşanılabilirlik seviyesinin çok yukarılarda olduğundan bahseden Abdulkadir Aydın, AK Parti sayesinde Göçün durduğunu hatta tarım ve hayvancılığa verilen önemin İlçe halkı için büyük bir hizmet olduğunun altını çizerek AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz´ün de TBMM´de Tarım Orman ve Köy İşleri komisyonu üyeliğinden dolayı İlçemizi adeta son yıllarda tarım ve hayvancılık alanında halkımızın yüzünü güldürmüştür. Yine Sayın Milletvekilimiz Zehra Taşkesenlioğlu hanımefendinin girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığından çok ciddi destekler aldık. İlçemize çalışmalarımız tabiki bunlarla sınırlı değil Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´in Horasan´a ayrı bir sevgisi ve hizmet aşkı var. Mehmet Sekmen Erzurum İçin büyük bir şanstır. Horasan için bugüne kadar Başkan Mehmet Sekmen´den ne istediysek tüm imkanları seferber etmiştir. Bunun yanı sıra İlçemize kazandırmak istediğimiz her projemize yine Milletvekilimiz Mustafa Ilıcalı kol kanat gerdi ve Horasan için ne yapmak istediysek bizim Ankara´daki elimiz ayağımız oldu. Yine birlikte çalışmaktan çok mutluluk duyduğum Sayın İbrahim Aydemir´i Horasanlı hemşerilerimiz artık ailelerinden birisi olarak görüyorlar. Kimin başı ağırsa arayıp derdini sıkıntısını anlatacağı bir ağabeyisi, bir kardeşi bir sırdaşı var o isim de İbrahim Aydemir. Başbakan Yardımcımız Sayın Recep Akdağ´ın Türkiye sevgisi zaten hem Erzurum´a hemde Horasan´a fazlasıyla yetmektedir. O Erzurum´un bir markasıdır. Yani kısacası birlikte görev yaptığımız her Milletvekilimizin İlçemize mutlak suretle katkıları büyüktür. Horasan Belediye Başkanı olarak her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın büyük gayretleri sonucu Horasan İlçesi bu yıl itibariyle Doğalgaz´a kavuşmuştur. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde de yine Horasan İlçemiz için çok faydalı projelerde hep birlikte çalışacağız. Horasan halkı Cumhurbaşkanının yanındadır. bir önceki seçim sonuçlarına bakıldığında görülecektir ki, Horasan Erzurum´un İlçeleri arasında en fazla oyu AK Parti´ye vermiştir. Bu seçimde de yine Horasan kendi rekorunu kıracaktır dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu ile birlikte esnafı ziyeret eden Başkan Abdulkadir Aydın yaptığı konuşmasında, Hiç kimsenin şüphesi olmasın, Fazilet Dağcı Çığlık Hanımefendiyi´de Ankara´ya göndereceğiz. 6´da 6 yapacağız. Az önce görev süremizce Milletvekillerimizle koordineli çalışmalarımız sonucu ilçemize kazandırdıklarımızdan bahsettik. Horasan Halkının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ve AK Parti´ye olan güveni tamdır. Önümüzdeki dönemde de Zafer Tarıkdaroğlu ile koordineli istişareler yapıp Horasan halkı için çalışmalarımız olacaktır. Genç, Dinamik ve Ankara´daki bürokrasiyi çok iyi bilen bir kardeşimiz olan Zafer Tarıkdaroğlu Hem Erzurum hem de Tüm İlçelerimiz İçin büyük bir şanstır. Artık Zafer Tarıkdaroğlu sayesinde Ankara´da çözemediğimiz hiç bir işimiz kalmayacaktır. diyerek sözlerine son verdi. 

İlçede daha sonra kanaat önderleriyle biraraya gelen Zafer Tarikdaroğlu İlcenin Kanaat Önderleriyle de bir süre istişarelerde bulundu. Vatandaşların kendisine olan yoğun ilgisinden dolayı da çok mutlu oldu. İlçe merkezinda vatandaşlarla sohbet eden Tarıkdaroğlu, seçim günü vatandaşları sandık başına devam ederek ?Erdem İrade ve cesaretle Erzurumumuz´u şahlandıracağız. 24 Haziran akşamı Horasan´da birinci parti olacağız" dedi. Horasan´a en fazla önem veren partinin AK Parti olduğunu, Horasan´ın kendilerini Ankara´ya güçlü göndereceğini de sözlerine ekleyen Zafer Tarıkdaroğlu, Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye için görüyorum ki Horasan hazır. Bizde söz veriyoruz siz değerli halkımızın hizmetkarı olacağız. İftar´da vatandaşlara kendi elleriyle yemek dağıtan Tarıkdaroğlu mütevazi yapısı ve beyefendiliğiyle de İlçe halkının gönlünü fethetti. 

/resimler/2018-5/30/0628515811765.jpg

 

/resimler/2018-5/30/0629034718275.jpg

 

/resimler/2018-5/30/0629141280943.jpg

 

/resimler/2018-5/30/0629238781066.jpg


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı