HORAASANLILAR KARARA TEPKİLİ

HORASAN´DA GÖREVİNE DEVAM KARARI ALINAN ERDAL AKDAĞ´IN KARŞISINA DİNAMİK VE SİYASETEN YIPRANMAMIŞ BİR ADAY ÇIKIYOR

HORAASANLILAR KARARA TEPKİLİ

 

 

Erzurum´da AK parti İlçe kongreleri devam ederken 3 ilçe başkanı görevden alındı, 4 mevcut ilçe başkanı ile devam kararı alındı.

AK Parti´de Tekman İlçe Başkanlığında Taner Özer, Hınıs´ta Mehmet Sönmez, Karayazı´da Servet Tutkun ve Horasan´da Erdal Akdağ ile devam kararı alınırken, İspir İlçe Başkanı Salih Çetinkaya, Pazaryolu´nda Adnan Kurt ve Karaçoban´da Ramazan Ersoy görevden alınan isimler oldu.

AK Parti´de kongre süreci devam ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ?Metal yorgunluğu? çıkışı etkisini göstermeye başladı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ün Horasan İlçesinde yeniden Erdal Akdağ isminin görevine devam edecek açıklaması üzerine Horasan İlçesinde cadı kazanı kaynamaya başladı.

2011 yılından beri AK Parti Horasan İlçe Başkanlığı görevini yürüten Erdal Akdağ´ın artık AK Partililerce aday olması istenmezken, AK Parti İl Başkanlığı ve Teşkilatlardan sorumlu kişilerin sanki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın her açıklamasında ?Metal Yorgunluk? söylemi hiçe sayılıyor diye nitelendirililiyor.

Yine haber merkezimize gelen bilgiler arasında; 2011 yılından beri Horasan AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Erdal Akdağ´ın görevine devam kararının alınmasından sonra 7 Ekim´de yapılacak olan Kongrede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın her konuşmasında ?Çok daha dinamik ekiplerle, siyaseten yıpranmamış yeni yüzlerle 2019´a hazırlanmamız gerekiyor.? Söyleminin Horasan için önemli olduğunu belirten partililer Horasan İlçesinin ve seçmeninin Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini ve bağlılığını korumak adına bugüne kadar siyaseten yıpranmamış, dinamik karşı bir Adayın çıkacağını söylediler.

Yapılan açıklamanın ardından AK Parti Genel Merkezine Erzurum´un Horasan İlçesinde İkinci Selim Alak Skandalı yaşanacak diye mailler yağdığı gelen bilgiler arasında. Yine geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Erdal Akdağ´ın önceki dönem İçişleri Bakanlığının izni ile soruşturma geçirmesine izin verilmesi ve dosya kapsamında Mahkemelerinin devam etmesi bilgileri de Genel Merkeze ulaştırıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.


Anahtar Kelimeler: HORAASANLILAR KARARA TEPKİLİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı