Haydi taraftar, haydi…

Erzurumspor pazar günü 6 maçlık serinin ilk finaline çıkacak. Mavibeyazlı ekibin en büyük güvencesi 12`inci adam. Gün, 26 bin kişilik stadyumu doldurma günü

Haydi taraftar, haydi…

Erzurumspor yönetimi, Pazar günü K. Maraş BŞB. ile oynayacakları maç için 20 bin taraftar bekliyor. Ligdeki son 3 maçını kazanarak bir anda lider ile puan farkını 3'e indirip, şampiyonluk için iddialı konuma gelen Erzurumspor yönetimi ve teknik heyet, Pazar günü K. Maraş BŞB. maçına en az 20 bin taraftarın gelmesini bekliyor. Taraftarları büyük ilgi göstermesinin beklendiği sezonun en önemli maçı için yönetim bu yıl ilk kez kale arkaları için de bilet bastırıldı. Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Şampiyonluk yolundaki en kritik maçımızda en az 20 bin kişinin tribünlerdeki yerini alacağını düşünüyoruz” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta son 3 maçını kazanarak şampiyonluk için yeniden iddialı konuma gelen Erzurumspor, yakaladığı şansı iyi kullanmak istiyor. Pazar günü kendisi gibi şampiyonluğu kovalayan K.Maraş B.Ş.B.'yi Kazım Karabekir Stadyumu'nda saat 14.30'da konuk edecek olan Mavi-beyazlılar karşılaşmaya üç puan parolasıyla hazırlanıyor.

Beylerbeyi, Orhangazi ve Güngörenspor galibiyetleriyle lider Ankara Demir ile arasındaki puan farkını 3'e indirip, sezon başından bu yana zirveye ilk kez bu kadar çok yaklaşan B.B. Erzurumspor, hafta sonunda konuk edeceği K.Maraş B.Ş.B'yi mağlup ederek, iddiasını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Turhan Özyazanlar yönetiminde antrenmanlarını sürdüren mavi beyazlılar da 3 puandan başka bir şey düşünülmezken, futbolcuların çalışmalardaki hırslı ve istekli görüntüleri dikkat çekiyor.

20 BİN TARAFTAR BEKLENTİSİ

Son haftalarda alınan seri galibiyetler sonrasında şampiyonluğun ilk kez bu kadar yakından hissedilmesi yönetim kurulunu da harekete geçirdi. Başta Başkan Saim Özakalın olmak üzere yönetimin büyük bir bölümü kulüp tesislerinde adeta kamp kurdu.

Başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların şampiyonluk için kenetlendiği görülürken, Başkan Saim Özakalın, kalan 6 maçı maç maç yaşamak istediklerini söyledi. Zorlu maçta taraftar desteğine de ihtiyaçları olduğunu ifade eden Özakalın, En az 20 bin kişi bekliyoruz. O nedenle bu sezon ilk kez kale arkalarını da taraftarlarımıza açacağız. Kale arkaları için de biletlerimizi bastırdık” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK FIRSATI

Ligde artık her şeyin kendi ellerinde olduğuna dikkat çeken Başkan Özakalın, İlk kez böyle bir avantaj ele geçirdik. Kalan 6 maçımızı da kazandığımız takdirde şampiyon olacağımızı biliyoruz. O nedenle elde ettiğimiz bu avantajı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. 6 maçlık serinin 6 maçını Pazar günü kendi sahamızda K. Maraş BŞB. ile oynayacağız. Galibiyetten başka bir şeyi aklımıza dahi getirmiyoruz. Gerek teknik heyet gerekse de futbolcularımız da bunun bilincinde. Bu maçı ya kazanacağız ya da kazanacağız” dedi.

ÖZYAZANLAR'IN AÇIKLAMASI

B.B. Erzurumspor teknik direktörü Turhan Özyazanlar ise K.Maraş BŞB ile oynayacakları maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Özyazanlar, Pazar günü en az 20 bin taraftarımızı maça bekliyoruz. Onların desteği ile başarılı olacağız. Eğer biz şampiyon olacaksak, bu şampiyonluğu taraftarımızla birlikte yaşayacağız. Taraftarımızla şampiyon olacağız” dedi.

Oyuncularının performansından oldukça memnun olduğunu söyleyen teknik patron Özyazanlar, Artık avantajın bizde olduğunun herkes farkında. Maçlarımızı kazanırsak, rakiplerimizin ne yaptığına bakmadan, şampiyonluğa ulaşacağız. Oyuncularım şampiyonluğu yaşamak istiyor ve bunun için de çok iyi çalışıyorlar. İnşallah Erzurumspor camiası için mutlu son çok yakın” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Haydi taraftar haydi…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false