Gülerce: FETÖ´nün yeni suikast hazırlıkları var

F.Gülen´in şer odakları ile yürüttüğü ihanet henüz bitmedi... Besbelli FETÖ´nün yeni suikast hazırlıkları var.

Gülerce: FETÖ´nün yeni suikast hazırlıkları var

 

 

Türkiye, geçmişte birçok siyasi suikastle sarsıldı; gazeteciler menfur bir şekilde katledildi..

Suikastle hayatını kaybeden ilk ve tek Başbakan Nihat Erim´den şaibeli bir trafik kazası sonrası aramızdan ayrılan dönemin Maliye Bakanı Adnan Kahveci´ye, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal´ın şüpheli ölümünden, BBP Eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu´nun 2009´da helikopterinin düşmesine pek çok olay yaşandı bu ülkede.

10 yıl önce bugün AGOS Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Hrant Dink, sokak ortasında hunharca katledildi. Çetin Emeç, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Muammer Aksoy da siyasi sonuç devşirilmek üzere yapılmış gazeteci ve akademisyen cinayetleriydi.

Gelinen son noktada ise FETÖ´nün 15 Temmuz darbe girişimi, harlanan terör saldırıları, Rus Büyükelçi Andrey Karlov suikastı ve Reina saldırısı, benzer oyunların yine sahnelenmek istendiğini göstergesi.

Ülke geçmişte bu cinayetlerle nasıl bir karanlık tünele sokulmak istendiyse bugün de benzer senaryolar hayata geçirilmeye çalışılıyor.

Star Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce bugünkü "FETÖ´nün suikast hazırlıkları" başlıklı yazısında "15 Temmuz darbe girişimi, F. Gülen´in, şer odaklarının taşeronu olarak neler yapabileceğini gösterdi. Pensilvanya´dan verdiği talimatlarla, TBMM, Cumhurbaşkanlığı külliyesi, Polis Özel Harekât Dairesi Başkanlığı bombalandı. Masum insanlara tanklardan, helikopterlerden ateş açıldı. 242 insanımız şehit oldu. İki binden fazla gazimiz var." hatırlatmasında bulunduktan sonra kritik bir uyarıda bulunudu.

Feto´nun ?benim arkadaşlarım bilerek karıncanın üzerine bile basmamıştır? diye maval okuduğunu belirten Gülerce, "Bir bedende iki insan ve ikisinin birbirinden hiç haberi yok!.. Şizofren demeyeceğim, hainliği ve alçaklığı küçültür. Rol yapıyor. Sonunda ABD´ye çağırdılar, rolü doğrudan kendisine söyleniyor." tespitini okurlarıyla paylaştı.

SUİKAST UYARISI YAPTI İSİM VERDİ

Yaşanan süreçte F. Gülen´in, talimatlarını sadece sosyal medya üzerinden özel yazılım programları ile değil, Facebook üzerinden yayınlanan konuşmaları ile de verdiğini belirten Gülerce, "Dört gün önceki son konuşmasında açıktan suikast talimatları verdi. İki hedef gösterdi: 1. CHP ve MHP ileri gelenleri. 2. Daha önce Gülen medyasında yazmış kalemler?" uyarısında bulundu.

İşte Gülerce´nin yazısındaki suikast uyarısının yapıldığı o bölüm:

Şöyle konuşmuş:

?Şimdi ise ayağa düşmüş bir şey var: MHP´den mi, CHP´den mi, bir insanı öldürtmek suretiyle bir de onlarda Hizmet Hareketi´ne karşı antipati uyarma?

?Bir de müfteri kalemler var, o müfteri kalemlerden bazılarına bir şey yapabilirler. Dolayısıyla da derler ki, ?Bunu da Hizmet yaptı. Çünkü daha evvel içlerindeydi, ihanet ettiğinden dolayı cezalandırdılar??

F. Gülen´den üç gün sonra bir meczup tetikçi bu ?kalemleri? açıkladı. İngiltere´ye kaçan Önder Aytaç Facebook üzerinden konuştu: ?Hüseyin Gülerce, Latif Erdoğan ve Kemalettin Özdemir gibiler??

Besbelli FETÖ´nün yeni suikast hazırlıkları var. 15 Temmuz darbe girişiminde yarım kalan ihanetlerini devam ettiriyorlar.

...

F. Gülen bir Batı projesi olarak her türlü ihanetin içinde yer aldı ama hepsini milletimizin zekâsıyla alay edercesine inkâr etti. ?Binde birini tanımam, Ben yapmadım, 15 Temmuz bir senaryo? dedi. Yukarıda sözünü ettiğim konuşmasında bakın şunu bile diyor:

?Sonra tuttular bir ?elçi senaryosu´ ortaya koydular. Adam, açıktan açığa, nispetini/aidiyetini söyledi/dillendirdi. Aidiyetini söylediği kesimin başındakiler de ?O, bizdendir!´ dediler. Böyle söylemelerine rağmen, o bir kısım zift cerâidi o meseleyi de yine Hizmet Hareketi´ne mal etmek suretiyle, bir de öyle bir darbe vurmak istediler. Hatta o elçi hangi ülkeye mensup ise şayet, onlar bile inanmadılar??

Suikastçı ?ben El Nusra´danım? demiş. Bu gerçeğe(!) rağmen ?Hizmet hareketi? hedefe konmuş. Zaten Ruslar da F. Gülen gibi düşünüyormuş. Yalancı olduğu için bedduası FETÖ´cüleri vurdu?

Geçenlerde İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu şöyle diyordu:

?İnanın FETÖ konusunda bizim bildiklerimizi bilmiş olsanız, 2-3 saat uykunun bile fazla olduğunu görürdünüz. Çok daha derinlere öyle sirayet etmişler ki, gördükçe şaşkınlık yaşıyoruz??

F. Gülen´in şer odakları ile yürüttüğü ihanet henüz bitmedi...

Kaynak: Haber10

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli