Genç Fenerbahçeliler´den Başkan Gülakar´a plaket

Erzurum ve Atatürk Üniversitesi Genç Fenerbahçeliler Grubu, Hentbol Erkekler Süper Ligi´nde Erzurum ve Doğu´nun gururu olan Termalspor´a jest yaptılar.

Genç Fenerbahçeliler´den Başkan Gülakar´a plaket

 

 

Erzurum ve Atatürk Üniversitesi Genç Fenerbahçeliler Grubu, Hentbol Erkekler Süper Ligi´nde Erzurum ve Doğu´nun gururu olan Termalspor´a jest yaptılar. Termalspor´un kendi sahasında oynadığı Amasya Taşova YİBO maçını izleyen ve maç süresince de Termalspor´u destekleyen Genç Fenerbahçeliler maç sonrası da sürpriz yaptılar.

Genç Fenerbahçeliler, maç sonrası sahaya inerek Termalspor yönetimi, teknik heyeti ve sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Erzurum Genç Fenerbahçeliler Grubu Başkanı Osman Nuri Güllüce, Erzurum´a ve Türk sporuna katkılarından dolayı Başkan Gülakar´a teşekkür ederek, bir plaket takdim ederken, süper ligde de başarı diledi.

Termalspor´un Erzurum´un ve Doğu´nun hentboldaki gururu olduğuna işaret eden Genç Kanarya Güllüce, ?Erzurum´un adını gururla taşıyan ve şehrimizi hentbolda başarılı bir şekilde temsil eden Termalspor´a Genç Kanaryalar olarak kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Bu başarıyı ödüllendirme kararı alarak, Erzurum Genç Fenerbahçeliler grubumuzla Termalsporumuzu yalnız bırakmadık ve bu başarının mimarları olan yönetim, teknik heyet ve sporcular adına Başkan Abdullah Gülakar´a plaket takdim etmeyi uygun gördük. İnşallah bu başarılar artarak devam eder.? diye konuştu.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, Genç Fenerbahçeliler Grubu´na nazik jestleri için teşekkür etti. Büyük özveri ve fedakarlıklarla süper lige kadar yükselen ve bu ligde de hedefini büyük tutan bir ekip oluşturduklarını kaydeden Gülakar, ?2014 yılında kurduğumuz ekibimiz aradan geçen üç yılda büyük bir başarıya imza atarak, her yıl bir üst lige yükseldi. Bu sezon da süper ligde mücadele ediyoruz ve hedefimizi büyük tutuyoruz. Bu zorlu yolculukta maddi ve manevi destekleriyle yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Genç Fenerbahçeliler Grubu da bu yolculukta takımımızın yanında yer alarak ve bu başarıyı plaketle taltif ederek bize büyük moral verdiler. Genç Fenerbahçeliler Grubu Başkanı Osman Nuri Güllüce´nin şahsında tüm ekibi yürekten kutluyor, bu anlamlı jestleri için de Termalspor ailesi adına hepsine teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli