GAZİ MAHALLESİ VE ÇARŞI GRUBUNUN DAVETİ

GAZİ MAHALLESİ VE ÇARŞI GRUBUNUN DAVETİ

GAZİ MAHALLESİ VE ÇARŞI GRUBUNUN DAVETİ

 

 

Kıymetli Dostlarım,

 

Geçen günlerde ŞEHİT Polis Memuru ANIL KAAN AYBEK kardeşimizin taziye çadırına ziyarete gidip başsağlığı dileklerinde bulunup saygıdeğer ailesinin üzüntüsünü paylaşabilmek gayretinde oldum.

ŞEHİT ailesine ziyarete giderken o bölgedeki seven dostlarımıza haber verip şahsımı binlerce arkadaşı ile karşılayan akrabam Aziz Hacı Fazlıoğlu´na da sizin huzurunuzda teşekkür etmeyi kendime bir borç bilirim.

Ayrıca Cennetmekân ŞEHİT polis kardeşimiz Anıl Bey´in ailesine daire almama izin vererek bu şerefe beni layık gördükleri için ŞEHİT polisimizin tüm aile büyüklerine teşekkür ederim.

Kıymetli Dostlarım, taziye çadırında duamızı edip ayrıldıktan sonra Gaziosmanpaşa halkı tarafından bir çay bahçesinde misafir edildim. Orada bulunan tüm dostların teveccühü benim için çok önemliydi.

Ancak Gazi mahallesinin büyük ailelerinin temsilcilerinden aldığım Gazi mahallesine ziyaret daveti gerçekten çok mutluluk vericiydi. Çünkü örgüt üyeleri ve sempatizanları ufak çocuklara dahi benim Alevi ve Kürt düşmanı olarak anlattıklarından o mahallenin insanlarından böyle bir davet alacağıma asla inanmazdım.

Bu düşüncemi o değerli ailenin temsilcilerine söylediğimde, REİS sen Kürt düşmanı veya Alevi düşmanı olsan biz seni karşılamaya gelmezdik. Seninle aynı sofraya oturmazdık, senle aynı havayı teneffüs etmezdik. Biz seni tanıyoruz, gönlün rahat olsun Gazi mahallesinde de senin kardeşlerin var dediler.

Yine şahsımı bu şekilde etkileyen bir davette Beşiktaş Çarşı grubundan gelmişti. Gerçekten bu davette benim için çok anlamlı ve değerli. fetöcülerin, pkk´lıların ve 28 Şubat artıklarının yapacakları aleyhte çalışmayı önemsemeyerek bu davette bulunmuş olmaları benim için çok değerliydi.

TRABZON stadında şahsıma destek olmak için ismimin yazdığı formalarla kareografiyi yapan daha sonrasında birçok sıkıntı yaşayan hemşerilerime söyleyeceğim ise onlara minnettar olduğumdur.

Çünkü insan iki şeyi unutmazmış... Birincisi kötü günde her daim yanında olanları, ikincisi ise vefasızlık ve korkaklık yaparak araziye uyanları...

 

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı