GAZETECİ NACİ ERGEN´DEN SOSYAL MEDYAYI ŞOK EDEN İDDİA

İbrahim Hacıosmanoğlu´nun Erzurumspor´da yönetici olmasının ardından Gazeteci Naci Ergen´in Sosyal Medya üzerinden yapmış olduğu yorum tüm gözleri Başkan Ali Demirhan´a çevirdi.

GAZETECİ NACİ ERGEN´DEN SOSYAL MEDYAYI ŞOK EDEN  İDDİA

 

 

ERZURUMHABER25-Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta Şampiyon olarak 2. Lige çıkan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor´da Olağanüstü Kongre Gerçekleşti.

Tek Adaylı Olağanüstü Kongrede Mevcut Başkan Ali Demirhan tekrardan B.B. Erzurumspor´un Başkanlığına seçilerek Güven Tazelerken, yönetimde büyük değişim oldu.

Tek liste ile girilen genel kurulda Ali Demirhan yeniden başkan seçilirken, 2015 Aralık ayında yapılan kongreden 18 isim yeni listede yer almadı. Listenin en dikkat çeken ismi ise Trabzonspor´un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu´nun bilgi ve tecrübelerinden yararlanacaklarını belirtip şu sözleri söylemişti; ?Erzurumspor´u çok sevdiğini bildiğim başkanıma böyle bir teklifte bulundum. Sağ olsun kırmadı ve ?Biz kardeş şehiriz. Evet´ dedi. İbrahim Hacıosmanoğlu Futbolda önemli bir isim. Kendisinin bilgi ve birikiminden yararlanacağız. Futbol camiasını çok iyi biliyor. Yönetime girer girmez B.B. Erzurumspor her yerde konuşulmaya başlandı. Kendisi kulübümüze maddi destekte de bulunacak. İkinci ligde de şampiyonluğun en büyük adayı biziz? sözlerinin ardından Sosyal Medyada İbrahim Hacıosmanoğlu´nun Erzurumspor´da yönetici olmasının sevincini yaşayan taraftarlarımızın sosyal medya üzerinden yapmış oldukları paylaşımlara Gazeteci Naci Ergen öyle bir iddia attı ki ortaya yenilir yutulur cinsten değil.  

İŞTE NACİ ERGEN´İN O PAYLAŞIMI

Gazeteci Naci Ergen Paylaşımında şu iddialara yer verdi; ?BEYLER MADALYONUN FARKLI TARAFINDAN BAKIYORSUNUZ. ADAM FUTBOL FEDERASYONU DİSİPLİN KURULUNDAN 12 AY CEZA ALDI. ARDINDAN BAŞKANLIĞI ELDEN GİTTİĞİ İÇİN CEZASININ 9 AYI KALDI. BİZİM BAŞKAN ALİ DEMİRHANDA TRABZONLU İBRAHİM BEYİ CEZASINI TAMAMLASIN DİYE YÖNETİME ALDI. HİÇ Mİ BUNU AKIL ETMİYORSUNUZ? sözleriyle gündemde ön plana çıktı.

Şimdi Gözler Gazeteci Naci Ergen´in bu İddialarını cevaplaması gereken merci de, Yani Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan´da.

Gazeteci Naci Ergen´e göre; İbrahim Hacıosmanoğlu aldığı cezasını tamamlamak için Erzurumspor´da yönetici olmuş. Yani bir nevi Erzurumspor´u kullanıyor. 9 Ayı tamamladıktan sonra Erzurumspor´la bir bağının olmasına gerek kalmayacağından arkasına bakmadan çekip gidecek. Başkan Ali Demirhan´ın da bu durumdan bal gibi haberinin olduğunu İbrahim beyi cezasını tamamlaması için yönetime aldığı yani Erzurumspor´u İbrahim Hacıosmanoğlu´na kullandırdığını vurguladığı iddiaların cevaplanması gerektiğini beyan ederiz.

İŞTE O YORUM:

/resimler/2016-6/22/0445431876917.jpg


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı