FUAT KULAÇOĞLU´NU KİM KORUYOR?

Şimdi gözler TCDD´deki Fuat Kulaçoğlu´nu koruyan ve kollayan bu isim ya da isimlerin kimler olduğuna çevrildi.

FUAT KULAÇOĞLU´NU KİM KORUYOR?

 

 

15 Temmuz işgal girişiminde 241 Mücahit insanımız şehit oldu.

Bu mücahitlerden Allah razı olsun. Bu işgale yeltenen  örgüt, acımazsızca saldırdı. Ülkemizin, Ümmetimizin geleceğini ipotek altına almaya çalıştı. İşte bu işgal girişimi püskürtüldükten sonra terör örgütü üyelerinin bazıları tutuklanırken bazıları da görevlerinden ihraç edildi. Bu mücadele Türkiye genelinde veriliyor.

Biz gelelim Erzurum´a. Hiç şüphesiz Erzurum´da da bu mücadele veriliyor. Ama bu verilen mücadelede sanki birileri korunup kollanıyor. Ya da koruma altına alınıyor.

Peki! kim bu korunup kollananlar. Ya da Koruma altına alınanlar?

FUAT KULAÇOĞLU:

Fuat Kulaçoğlu, FETÖ terör örgütünün çatı kuruluşu olarak bilinen TUSKON´a bağlı ERGİAD´ın kurucu üyesi ve 15 Temmuz´dan sonra KHK ile kapatılana kadar ki aktif üyesi. Dernekler Masasında Fuat Kulaçoğlu´nun ERGİAD´ın kapatıldığı güne kadar aktif üye olduğu resmi kayıtlarda mevcut.

Peki! (TCDD) Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollarında Fuat Kulaçoğlu´nu Kim Koruyup Kolluyor?

Türkiye´nin her yerinde TUSKON ve alt kuruluşlarında görev yapmış FETÖ terör örgütüne maddi ve manevi destek sağlamış, değirmenine su taşımış ve hizmet etmiş kişilerin Devletten sırf FETÖ terör örgütüne hizmet ettiği için ve FETÖ´nün değirmenine su taşıdıkları için o yıllarda öncelikli kişiler olarak Fuat Kulaçoğlu gibi kişilere tahsis edilmiş araziler teker teker geri toplanırken FETÖ´nün çatı kuruluşu olan TUSKON´a bağlı ERGİAD´ın kurucu üyesi Fuat Kulaçoğlu´nun 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası (KHK) Kanun Hükmünde Kararname ile kapatıldığı güne kadar ERGİAD´ın aktif üyesi olmasına rağmen halen daha TCDD arazilerini üçüncü kişilere (MİGROS, VATAN BİLGİSAYAR ve ÇINAR LOKANTASI)´na kiraya vererek para kazanmasına kim ya da kimlerin izin verdiği merak ediliyor.

TCDD´nin Sivas´taki 4. Bölge Müdürlüğü tarafından Fuat Kulaçoğlu´na kiraya verilen arazilerin bugün itibariyle Fuat Kulaçoğlu´nun FETÖ terör örgütünün bir kuruluşu olan ERGİAD´a hizmet etmiş olmasından ötürü sözleşmesinin fesh edilmesine karar verildiği fakat TCDD Ankara Genel Müdürlüğündeki bazı kişilerin buna izin vermedikleri iddia ediliyor. Şimdi gözler TCDD´deki Fuat Kulaçoğlu´nu koruyan ve kollayan bu isim ya da isimlerin kimler olduğuna çevrildi.


Anahtar Kelimeler: FUAT KULAÇOĞLU KORUYOR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı