FETÖ´nün son takiyyesine dikkat!

Yeni Akit´te bugün Abdurrahman Dilipak meseleyi şu cümleyle özetledi: ?Çalıntı sorularla sınavları geç, adliyelerde haksızken haklı ol, cemaatçiliğin sayesinde elde ettiğin haksız kazançla zengin ol, mazlumu ez malına çök. Sonra da ?Ben artık cemaatle ili

FETÖ´nün son takiyyesine dikkat!

 

Farklı bir konu ama, geçen gün paralel yapı ile ilgili bir yazım vardı. Hani şu, ?bu yapı içindekilerin geri dönüş yolları kapatılmamalı? şeklindeki, ?af? ve ?merhamet? çağrısı yapan bir yazı. Paralelin gadrine uğramış çevrelerden tepki var. Etkin pişmanlık istiyorlar, yapı hakkında savcılığa ihbarda bulunma ve haksız şekilde elde ettikleri, para, mal ve makamların terkini talep ediyorlar. Takiyyeye dikkat çekiyorlar ve oyuna gelmeme uyarısında bulunuyorlar.

Bu konuda hassasiyet gösteren arkadaşlar özetle şöyle diyorlar:

?FETÖ örgütünden ayrılan insanların samimiyeti asla inandırıcı olmuyor. Çünkü örgüt, yapısı itibari ile takiyyeci. Her yere sızan, eşlerine başını açtıran, içki içmeye izin veren, eşlerinin bikinili havuza girmelerini teşvik eden ve bir İslami yapı olduğunu iddia eden örgüt var karşımızda. Maddi manevi her türlü desteği verdikleri örgütlerinden rüzgar tersine dönünce ayrılan bu insanların samimiyetini ispatlaması gerekiyor. Paraları kime verdiler? Hangi evlerde toplandılar? Toplantıları kim organize etti? 1 Kasım´a kadar neler yaptılar ve nelere tanık oldular? Dershanelerde ne dolaplar döndü? Sorular nasıl çalındı, kimlere dağıtıldı, ne karşılığı? Birilerinin sicilleri ile nasıl oynandı ve kimler nasıl terfi ettirildi, ödüllendirildi. Lise mezunlarına nasıl akademik payeler verildi? Yabancı istihbarat ajanlarının örgüt içindeki faaliyetler nelerdir? Fetullah´ın kitapları nasıl zorla satıldı öğrencilere? Kim bu öğretmen ve okul idarecileri? Bu ve buna benzer soruları resmi makamlara cevaplamadıkları sürece asla ve asla bunların samimiyetine inanmak söz konusu bile olamaz. Yıllarca Fetullah Gülen´in peşinden gidip devlet ve hükümet aleyhine faaliyet gösteren yapının parke taşlarından biri olup, çıkarları uğruna insanların itibarsızlaştırılmaları, hapislere atılmaları, iftiralara kurban gitmelerine seyirci kalıp, hatta sevinip sonra da temize çıkamazlar. Savcılar orada, bu örgütle ilgili her tür bilgiyi topluyolar ve bu bilgilere ihtiyaç var. Önce savcılığa gidecekler. Sonuçta yardım ve yataklık yaptılar. Şu an diğer yasadışı örgütlere yardım ve yataklık etmekten dolayı binlerce kişi cezaevinde. O zaman onlar da serbest kalsın. Masumiyet kurtarmıyor bu işlerde. Çalıntı sorularla sınavları geç, adliyelerde haksızken haklı ol, cemaatçiliğin sayesinde elde ettiğin haksız kazançla zengin ol, mazlumu ez malına çök. Sonra da ?Ben artık cemaatle ilişkimi kestim´ de ve sıyrıl işin içinden. Yok böyle bir dünya.?

Selam ve dua ile..

Not: Tek bir paralel yapı yok. Bu paralellerin çoğu şimdi başka birtakım dini toplulukların içinde ve onların etiketi ile AK Particilik oynuyorlar.. Benden söylemesi. 


Anahtar Kelimeler: FETÖ takiyyesine dikkat

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false