FETÖ´nün ´abla´ları da çalıştırdığı seks hatlarındaki büyük vurgunu!

Türkiye´de bir çok medya grubu ve gazetecinin peşinden koştuğu M.Ö, Fetullahçı Terör Örgütü´nün ezotorik iletişim ve şifreleme tekniğinden örgüt mensubu seks ve sohbet hatlarında kullanmasına kadar bir çok noktayı sadece AVAZTÜRK´e anlattı.

FETÖ´nün ´abla´ları da çalıştırdığı seks hatlarındaki büyük vurgunu!

 

 

Ayaztürk´ün Özel haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü´nün Ordu yapılanmasına dair bildiklerini yargıya taşıdıktan sonra başına gelmedik kalmayan, bir günde 13 ayrı soruşturma açılarak tutuklattırılan M. Ö anlattıkça anlatıyor. FETÖ´nün TSK´daki örgütlenmesinden bürokrasiye, 1 doların sırrından asker eşlerine kadar bir çok şeyi anlatıyor. Dershaneler, şirketler gazeteler TV´ler derken sözü bilişime ve seks hatlarına getiriyor M.Ö. Bu konuda da söyleyecekleri var M. Ö´nün. FETÖ´nün ?abla´larının 900´lü ve seks hatlarında kadın şakirtlerini ?seks´ işçisi olarak kullandığını anlatıyor çekinmeden.

İşte M.Ö´nün ilgiyle okuyacağınız anlatımları:

ARKADAŞLIK SİTELERİ

Fethulah Gülen´in ilgisini yönelttiği sektörlerden biri de bilişim. Bilişim sektöründe 2000 yılardan beri örgütlendirdi. Hükümet ile yakın ilişki içinde oldukları dönemde GSM şirketlerine sızdılar. Bir yandan şirketler kurup açılışlarını AK Partili isimlere yaptırdılar. Dershane, yurt, tekstil işi gibi görünen yerlerin bir katlarında art arda seks içerikli 900´lü hatlar, arkadaşlık siteleri açtılar. Buralarda örgüt mensubu ?abla´ları da çalıştırdılar. Hükümet, yıllar sonra bunları kapattı. Bu seferde yurt dışı seks hatları geldi. Aslında numara yurt dışıymış gibi görünse de merkezi Türkiye´de. Milyonlarca dolar vurgun yaptılar. Üstelik vergi de ödemediler. Ve bunları Cem Uzan´a ait kimi şirketleri ve arşivleri ele geçirerek yaptılar.

KADINLARI KULLANDILAR

FETÖ´nün okul, yurt ve cami yaptırması tamamen göstermelik. Asıl işlerini gizlemek için bunlar. Para kazanacağı her işi yapıyor. Sanal seks sektörünün yüzde 80´i bunların elinde. Her şirketlerinin aylık 3 milyon doları aşan ciroları var. Ablalar, bu hatlarda ev kadınlarını kullanıyor, kendileri bile bu hatlarda hizmet veriyor. Seks işçisi olarak çalıştırıyorlar.

AKRABA ÖRGÜTLENMESİ

Meclis büyük tehlikede. 1999 yılından başlayarak Meclis´e alınan personelin çoğu FETÖ´nün elemanı. Özellikle sekreter, danışman vs. adı altında Meclis´e girdiler. Elektronik alt yapıdaki çalışanlara dikkat etmek gerekiyor. Bunlar aile örgütlenmesi yapıyor. Her tarafa rahat girip çıkan kişiler bu işin içinde. Meclis´te boya badana yapan bir adamın kızı şimdi Meclis´te üst düzey bir görevde. Sonra bu kişi Meclis´ten biri ile evlendi. Bu kişinin kardeşi şimdi polisin en iyi FETÖ´cü elemanı. Bunlar aile sistemi ile de örgütleniyorlar.

İSMAİL KAHRAMAN´I ÖLDÜREBİLİRLER

Meclis Başkanı İsmail Kahraman´ın çevresinde görünen 4-5 kişi var. Bunlar FETÖ´nün içinde. İstedikleri anda Kahraman´ı öldürürler. Ama Fetullah Gülen bunu istemez. Çünkü onun amacı sistemi ele geçirmek.

Bu insanlar devleti de insanları da yanlış bilgilerle yanıltıyorlar. Yanlarına çekemediklerini, kendilerine düşman olarak gördüklerini ?dolandırıcı´, ?hırsız´ ?bel altı heves düşkünü´ vb. diyerek  itibarsızlaştırıyorlar. Hatta cezaevlerine attırıyorlar. Çünkü herkesin bildiği gibi polis, savcı, hakimleri var.

CIA GİBİ ÇALIŞIYOR

Bunlar CIA gibi çalışıyor. Bakın hepsinin üzerinden 1 dolar çıkıyor. Bunu okumuş üflenmiş olarak düşünürseniz yanılırsınız. Bu 1 dolarlar hem iletişim, hem birbirlerini tanıma hem de FETÖ içindeki yerlerini ve konumlarını anlatıyor.

Dolar bir piramittir. Museviler ve Hıristiyanlar için kutsal bir göz var. Kimi buna şifre diyor, kimi İllimünati. FETÖ içinse şifre. Bunlar 12 katman halinde örgütleniyor. Fetullahçı örgütlenmeye göre Doların üzerindeki o göz de ?Kainat İmamı´ yani Fethullah Gülen´i simgeliyor. Üzerindeki harf serisi ve rakamlarla da örgüt elemanının örgüt hiyerarşisindeki konumunu ve onu tanımlayan formülasyon kuruluyor.

KAPI KAPI DOLAŞTIM KİMSE DİNLEMEDİ

TSK´nın neredeyse yüzde 80´i FETÖ´cü. Kapı kapı dolaştım bunları anlattım. Haziran ayında HSYK´ya şimdi AK Parti Milletvekili olan dönemin Cumhurbaşkanı Danışmanı Aydın Ünal´a bildiklerimi anlattım. TBMM Dilekçe Komisyonu´na Kamu Denetçiliği Kurumu´na, Adalet Bakanlığı´na dilekçeler yazdım. Darbenin adım adım geldiğimi söyledim. İnandıramadım.

GES´E DİKKAT

FETÖ´nün TSK ve Emniyet içindeki elemanlarına dönük çalışma var. Ama MİT´e devredilen GES´e dikkat etmek gerekiyor. TSK´dan MİT´e geçen ve GES´te çalışan özellikle astsubayların FETÖ ile bağlantıları var. 3. Ordu´da FETÖ soruşturması vardı. 26 astsubayın adı geçiyordu. Bunlar FETÖ değil diye rapor veren Tuğgeneral Ekrem Çağlar şu anda tutuklu.

Askeriyede sizin hakkınızda soruşturma yapılırsa tayinler değişik noktalara yapılır. Ancak bunlar kritik yerlere tayin edildiler. Kıbrıs´a , Erzincan´a, Kütahya´ya, Özel Kuvvetler Komutanlığı´na  hatta Genelkurmay Başkanlığı´na İstihbarat dairesine?

YURT DIŞI ÖRGÜTLENMESİ

FETÖ TSK´da hep kritik yerleri ele geçirdi. Özellikle tayin işleri bunların elinde. Yurtdışındaki astsubaylar kimler. Bunlar birbirlerinin tayinlerini yapıyorlar. Birbirlerini koruyup kolluyorlar. Bugün 1996 mezunu astsubaylardan kaçı cezaevinde. Kaçı 15 Temmuz darbe girişimine katıldı. Buna bakmak gerekiyor. Bunlar TSK´ya asker olmak için girmediler, ele geçirmek için girdiler. Bunda da kısmen başarılı oldular.

GİZLENME YÖNTEMLERİ

1996 yarbay olan biri Ankara´da Polatlı´da eğitim alıyordu. Polatlılı ailesi çok fakirmiş. FETÖ önlem olarak dershaneye kaydını yapmamış. Başka bir dershaneye kayıt yaptırmış. Yani normal bir dershaneye. Ama asıl eğitimi yine FETÖ´den almış. Geceleri gizli gizli Abilerin ders verdikleri evlere gitmiş ve TSK´ya böyle girmiş.

SUBAY EŞLERİ NEREDE?

TSK´dakilerin eşlerinin bile bu yapıda görevi var. Hepsi FETÖ´nün istediği kişilerle evlendirildi. Kadınların bu yapıda ağırlıklı bir yeri var. Bunların üzerlerine de muhakkak gidilmesi gerekiyor. TSK´nın lojmanları kapalı bir yapı. He şeyi kapalı kapılar ardında yaptılar. Kantinde, alış veriş merkezinde ordu evinde örgütlendiler. Kadınlar bu işlerin tam göbeğinde. Bakın darbe girişiminden önce boşanıyorlar. FETÖ´nün içinde olmayan bir kadın buna izin vermez. Eşinin idamla yargılanacağını bile bile buna göz yummaz. Bunlar ise destekliyor, hatta ikna ediyorlar. Bunların da ortaya çıkarılmaları gerekiyor.

AVAZTÜRK/Özel


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli