FETÖ şimdi yandı!

Milli Güvenlik Akademisi Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Talat Enveroviç Çetin Putin´in bundan sonraki hamlesini açıkladı.

FETÖ şimdi yandı!

 

 

Milli Güvenlik Akademisi Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Talat Enveroviç Çetin Rusya´nın Ankara Büyükekelçisi Karlov´un FETÖ´cü bir katil tarafından öldürülmesiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı. Çetin, Rusya Devlet Başkanı Putin´in Rusya´da ve tüm Türki Cumhuriyetler´de  FETÖ´nün tüm mallarına ve okullarına el koyacağını söyledi.

Haber7´ini haberine göre, bu suikastı sipariş verenlerin atladığı bir şey vardı ki, Ruslar ve Türkler artık birbirlerini tanımaya ve birlikte işgalci batı ve ABD´ye karşı mücadele etmeye başladılar.

talat_enverovic_cetin_rusya_aylar_sonra_anladi_1476004434_165.jpg

AMAÇ TÜRK - RUS İTTİFAKI

Bu saatten sonra şişeden çıkan cin´i geri sokmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.Tam bir hainlikle gerçekleştirilen suikastın hemen ardından Türk devlet başkanı ve Ruslarla başkanının verdiği mesajlar suikastın gelişmekte olan ve süratle ilerleyen Türk - Rus ittifakına yapıldığı yönündedir.

ABD VE BATI TAŞERONLARINI KULLANIYOR

Batı ve ABD tarihi sırayla hazırladığı düğmelere  basarak Türkiye´de tüm Ortadoğu´da çok uzun yıllar önce hazırlamış olduğu taşeronlarını kullanmaya sıra ile devam etse de bunun başarılı olamayacağı, tam tersine,Türk - Rus bütünleşmesine askeri, stratejik istihbarat alanında, ivme kazandıracağına inancımız tamdır ve bunu gelişmeleri yakın zamanda hep beraber göreceğiz.

KARLOV SUİKASTI BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

ABD ve batı sıra ile kullandığı taşeronları FETÖ ,PKK ,PYD  ve DAEŞ  gibi bütün terör örgütlerinin Türkiye´nin doğu ile bütünleşmesine engel olamayacağını kendileri de görmüştür ve görecektir.

Karlov suikastı Türk - Rus ilişkilerinde ve Şangay işbirliği örgütü ilişkilerinde bir dönüm noktasıdır.

NATO´NUN OPERASYONLARINA İZİN YOK

Bu tarihi olaydan Türkiye ve Rusya başta olmak üzere tüm doğu ülkeleri doğru çıkarımlarını yapacak ve işgalci batıya karşı ve onların direk abd güdümündeki NATO ve tüm organizasyonlarına karşı yeni pozisyonunu alacak, hem ekonomik manada hem medya sektöründeki uzantılarının olayı çarptırma yönlendirme faaliyetlerine pirim vermeyecektir.

ABD´NİN ÇÖKÜŞÜ

Bu hain saldırı sonucunda Rusya´da gerekli tüm tedbirleri alıp FETÖ, PKK ile DAEŞ Ve benzeri tüm terör örgütleri ile amansızca Türkiye ile birlikte mücadele etmeye ve tüm terörizmin hak ettiği gibi imha edilmesine güçlü bir şekilde destek verecektir.

15 Temmuz hain darbe girişimi ile batının ve ABD´nin Türkiye´yi çökertme ve işgal etme projesine engel olan Türk milleti bu olayla batı ve ABD´nin çöküşünde büyük rol oynayacaktır.

PUTİN RUSYA VE ORTA ASYA´DA FETÖ´NÜN TÜM MALLARINA EL KOYACAK

Bu hain suikastı tarihe ABD ve batının emperyalizmi ,doğunun kaynaklarını sömürme gizli planlarını tüm açıklığıyla ortaya çıkarmıştır.bugünden sonra süratle çalışıp her alanda ittifak yapmaya ve düşmanlara karşı birlikte mücadele etmeye devam edeceklerdir.

Şunu özellikle berlitmek isterim ki sayın Putin FETÖ´nün Rusya´da ve Türki Cumhuriyetler´deki tüm mal varlıklarına el koyacaktır. Bunu da Türkiye´den güvendiği isimler üzerinden yapacaktır. Hem Türkiye´yi hem Rusya´yı hem de Türkistan coğrafyasını bilen isimlerle FETÖ´nün Orta Asya´da tüm izin silecektir. 


Anahtar Kelimeler: FETÖ şimdi yandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli