Fatih Yücelik´e önemli görev

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası´nın (ÇEİS), 29´uncu Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı´na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık geldi.

Fatih Yücelik´e önemli görev

 

 

Fatih Yücelik´in ve Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Tamer Saka´nın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini üstlenmesine karar verildi. ÇEİS; çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin toplu iş sözleşmesi süreçlerinin yönetimi ile insan kaynakları, endüstri ilişkileri, iş sağlığı ve güvenliği, mesleki eğitim ve yeterlilikler konularında üyelerine destek olmak amacıyla 1964´ten bu yana faaliyetini sürdürüyor.

            "ÇİMENTO SEKTÖRÜ EKONOMİNİN ÖNEMLİ BİR AKTÖRÜ"

ÇEİS Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği´ne seçilen Aşkale Çimento İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, çimento sektörünün Türkiye ekonomisinin önemli bir aktörü olduğunu vurgulayarak, "ÇEİS bu noktada uzun yıllardan beri ciddi projeler ve çalışmalar yapmaktadır. ÇEİS´in amacı üyelerinin çalışma ilişkilerinde, mevzuat çerçevesinde, ekonomik ve sosyal hak ve menfaatlerini korumak, geliştirmek, işkolunda kurulmuş ve kurulacak olan işyerlerinin verimli ve ahenkli çalışmasına yardımcı olmak, üyelerini temsil etmek, toplu iş sözleşmesi akdetmek, çalışma barışını kurmak ve devam ettirmek gibi amaçlarla Türkiye çapında faaliyette bulunmaktır." diye konuştu.

            "AŞKALE ÇİMENTO´DA PAYLAŞMAK VE BİRLİK VAR"

            Çimento sektörünün bu değerli üst kuruluşunda görev almanın kendileri için bir o kadar anlamlı ve değerli olduğunu vurgulayan Yücelik, "Ülkemizin aydınlık yarınları için hep birlikte hareket etmek ve en önemlisi de üretmek zorunda olduğumuzu biliyoruz.  Aşkale Çimento´da yakaladığımız başarılar ve geldiğimiz nokta bunun güzel bir göstergesidir. Şirket olarak bu anlamda ülkemizin kalkınması ve zorlukları aşması noktasında üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Ekonomisi güçlü, toplum yapısı sağlam, dünyaya öncülük eden ülkelerin vasıflarının başında kalitenin geldiğini biliyoruz. Tüm çabalarımızı bu noktada yoğunlaştırıyoruz. İnşallah bize güvenen ve destek verenleri mahçup etmeyeceğiz. " dedi.


Anahtar Kelimeler: Fatih Yücelik önemli görev

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı