FATİH ALTAYLI´YA CEVABIMDIR

FATİH ALTAYLI´YA CEVABIMDIR

FATİH ALTAYLI´YA CEVABIMDIR

 

 

Kıymetli Dostlarım,

Hayatımda bazı dönemler vardır ki benim için onlar çok önemlidir. Çünkü hayatımın mihenk taşlarını oluşturduğum zamanlardır o dönemler. Son birkaç aydır böyle bir dönemi yaşadığımın farkındayım. Yüce ALLAH´ın izni sizlerin de desteğiyle bu imtihanıda başarıyla atlatıp gelecekte hatırlayacağım bir mihenk taşı daha oluşturmayı başaracağım.

Düşmanlar kervanına fetö, pkk ve diğer örgütlerden sonra eski 28 Şubat artıklarınında katılmaya başladığını mutlaka sizlerde gözlemlemişsinizdir. fatih altaylı´nın görünürde ki saygıdeğer patronu Turgay Ciner Bey´in haricinde gizli patronlarınıda hizmet ettiğini herhalde bilmeyenimiz yoktur.

Gizli patronları kendisine spor ve araba yazıları haricinde yazı yazma izni vermiyorlardı. Ancak görünen o ki geçen günlerde yayınladığım 28 Şubat artıklarının gizli toplantılar düzenleyerek tekrardan örgütlendikleri yönünde ki yazımdan sonra bu emekliliği gelmiş eski düşmanıda alana sürmüşler.
Benim iç çamaşırlarımla gözaltına alındığım görüntülerden bahsetmişsin... Ne ben ne de TÜRKİYE´de hiç kimse böyle bir görüntüyü izlememiştir. Acaba sen yatak odama gizli kamera kuran fethullahçı polis müdürleriyle beraber mi izledin o görüntüleri ( öyle ya senden başka gören yok).

Şahsıma yapılacak komplolarda her zaman görev aldın, gizli patronlarına hizmet ettin. Gençliğimin hücrelerde geçmesine sebep olanların başında gelmiş olmana rağmen halen daha hayattasın seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır.

Senin gizli patronların piyasaya senin işlerini yapmaları için bolca yeni eleman sürdüler. Senin artık torun sevme yaşın geldi. Senin ne işin var böyle ciddi konularda bana kalırsa sen araba yazıları yazmaya devam et.

Benim dışarda özgürce gezmemden rahatsız olmuş, lafı yuvarlayarak devleti suçlamışsın... Hiçbir suça bulaşmamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. İsmimi kullananlarla ilgili verdiğim şikâyet dilekçeleri organize şubenin resmi kayıtlarındadır. Adı her kim olursa olsun suç işlemediği sürece herkesin özgürce yaşayabilmek hakkıdır ( Bu sebeple özgür olduğum için ). DEVLETİMİZİN mahcubiyet duyacağı hiçbir şey yoktur.

Ancak 28 Şubatta başörtü hakkı için yürüyüş yapan kız kardeşlerimize fahişeler diyen onların bellenmesi gerekir diyerek kılık-kıyafet kanununa uymayanları zorla karakollara getiricem diyen şahsının ve 28 Şubat sürecini kurgulayan tüm odakların hala daha özgür olarak gezdiği bir atmosferden belki yüce DEVLETİMİZ bir parça mahcubiyet duymalıdır.

Seni kim nasıl hatırlarsa hatırlasın benim için inan ki hiç önemli değil, ben seni rahmetli Hasan Karakaya Bey´in başörtülülere fahişe dediğin sözlere cevaben sana karşı yazmış olduğu köşe yazısıyla hatırlayacağım.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER


Anahtar Kelimeler: FATİH ALTAYLI CEVABIMDIR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı