ERZURUM´U KENE GİBİ SARAN "ŞEHRİN BARONLARI"

HAFTAYA BAKIŞ HEPİNİZİN İPLİĞİNİ ÇOK YAKIN ZAMANDA PAZARA ÇIKARACAK

ERZURUM´U KENE GİBİ SARAN

 

 

Son yıllarda şehirde türeyen, başkalarının sırtından bir asalak gibi yaşamlarını sürdüren bazı isimler, son günlerde bu asalaklıklarını katmerlemeye devam ediyorlar. Kemal Sunal´ın Zübük filminin birebir aynısının şehirde yaşandığı gözlemlenirken, kendi kurdukları ortaoyununu değişik versiyonları da her geçen gün ortaya çıkıyor.

Erzurum´un gelişmesini istemeyen bu asalakların yeni tanıştıkları insanları etki altına alabilmek için kurguladıkları ?Hafiyecilik? ortaoyunu sergilemeleri ise komik bulunuyor.

Erzurum´u tepeden tırnağa bir kene gibi saran ?Şehir Baronları? sorununu aşmanın çarelerini arıyorlar. Çalışmadan, üretmeden, başkasının sırtından geçinen asalaklardan oluşan bazı klanlar, gariban insanların emeklerini sömürmeye devam ediyorlar. 

Kendilerine gizemli hafiye rolleri biçen ve etraflarınıda böyle kandırarak onların emeklerini hayallerini ve alın terini sömüren bu zübüklerin, şehrin ilerlemesi yönünde de en büyük engel oldukları belirtiliyor.

Sadece ve sadece dedikodu üzerinden bilgi pazarlayan, birinden aldıkları lafları bir diğerine satarak etki alanı oluşturarak şahsi çıkar ve payelerini oluşturan bazı isimlerin, artık Erzurum´un sırtından inmelerinin zamanının geldiği yorumları yapılıyor.

Devletin bütün kamu, kurum ve kuruluşları kendi görevlerini ifa ederken, kendilerine yan roller oluşturarak İstihbarat örgütünden kırık dökük rol çalıp, bir ?Köstebek? ortaoyunu icad edip bunu da sahneye koymaktan geri durmayan zavallıların ipliğini şehrin en çok takip edilen Haber/Yorum programı olarak bilinen HAFTAYA BAKIŞ´ın yapımcı ve yorumcuları Cem Atmaca ve Ender Yüncü yakın zamanda pazara çıkaracak.

Şehrin dedikodu üretim merkezi haline dönüşmesine uğraşan bu Zübüklerin, etki alanlarını çeşitlendirme babından ?hamam sefaları da icra ettikleri? ve organize ettikleri bu hamam sefalarına resmi görevlileri de çağırarak iş takibi pozları ile nice masum garibanı kullanma girişimi içinde oldukları iddia ediliyor.

Ellerinden bir iş gelmediği halde, gelirmiş gibi yapıp ?KIRK YALAN?ı on saniyede üreten bu asalakların, modern dünya ve entelektüel bilinç hakkında zerrece bir bilgi ve birikimlerinin olmaması hayret ile takip ediliyor.

Herşey benim etrafımda dönsün kabilinden, Erzurum´u güçleri oranında hortumlama gayesi içinde bulunan bazı kan sorunu olanların, biran önce ifşa edileek şehrin sosyal iç huzurundan ayıklanmalarının elzem olduğu vurgulanıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli