‘Erzurum şampiyonluğa kenetlendi'

Ligde 5 kritik maç oynayacak olan BB Erzurumspor'un antrenmanını ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, teknik heyete ve futbolculara başarı dileğinde bulunarak, Mavi-beyazlıların şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini söyledi.

‘Erzurum şampiyonluğa kenetlendi

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve Pazar günü deplasmanda Bayburt Grup Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un zorlu deplasmandan üç puanla döneceğine inandığını belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, takıma şampiyonluk için inandığını ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacağını ümit ettiğini söyledi. Teknik heyete ve futbolculara antrenmanda başarı dileğinde bulunan Taşkesenligil, yöneticilere de verdikleri mesaiden dolayı teşekkür etti.

BB ERZURUMSPOR İLİMİZİN BİR MARKA DEĞERİDİR

Teknik Direktör Turhan Özyazanlar ve yöneticilerle sohbet eden Taşkesenligil, BB Erzurumspor'umuzun yeri kesinlikle burası değil, bu statla ve tesislerde Büyükşehir Belediye Erzurumspor, daha üst ligleri hak eden bir takım. İnanıyorum ki, sezon sonunda Erzurumspor hak ettiği yere gelecek, 2. Lig hedefini gerçekleştirerek, ardından daha büyük başarılar elde edecek. Bayburt deplasmanı öncesinde takımımıza başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

ŞEHİR ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENMİŞ DURUMDA

Mavi-beyazlı takımın K. Maraş BBSK maçında 20 bini aşkın taraftara top koşturmasının şehrin şampiyonluğu ne kadar çok istediğini ve başarıya olan hasretini kanıtladığını belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak maçlara gelerek takımın yanında olduğunu gösteriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen maddi manevi her şeyi ile takımın yanında. Kulüp Başkanı Saim Özakalın ve yönetimi başarı için seferber olurken, kulübe büyük mesai harcıyor. Artık bir tek şampiyon olmak kalıyor. Onu da inanıyorum ki, Turhan hoca ve futbolcuları sezon sonunda başaracak. BB Erzurumspor'un şampiyon olacağına inancımı yeniliyor, takımımıza Bayburt deplasmanında başarılar diliyorum” dedi.

 

ERZURUM GAZETESİ


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli