Erzurum MHP`li adaylar Kuzey ilçelerde

MHP'nin Erzurum Milletvekili adayları Kuzey ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum MHP`li adaylar Kuzey ilçelerde

MHP'nin Erzurum Milletvekili adayları Narman'a bağlı mahalle köylerde büyük coşkuyla karşılandı. Gecenin geç saatlerine kadar ev toplantılarında seçmenlerle bir araya gelen adaylar, Türkiye'nin içinde bulunduğu darboğaza dikkat çekerek, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattılar.
MHP Erzurum Milletvekili adayları Kamil Aydın, Zekai Kaya ve Gökhan Arslan, Narman ilçesine bağlı Şehitler, Şekerli ve Koçkaya köylerinde seçim çalışması yaptı. Beraberinde MHP'nin ilçe yöneticileriyle birlikte ilçe merkezi ve bağlı köyleri karış karış gezen adaylar, Narmanlılardan büyük ilgi gördü.
MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, diğer adaylarla birlikte dört bir yanını gezdikleri Narman'da karşılaştıkları tek şeyin istismar olduğuna dikkati çekerek, Bu hükümet Erzurum'un diğer ilçeleri gibi, Narman'ı da istismar etmiş. Köylüyü, çiftçiyi, besiciyi, esnafı perişan etmiş. Narmanlılar borçlu, Narmanlılar çaresiz. Narman esnafı yarınından emin olmadığı gibi, ayakta kalma mücadelesi veriyor. Böyle bir manzara karşısında AKP'liler bu ilçeye nasıl gelebiliyorlar, anlamış değilim” diye konuştu.

ZEKAİ KAYA: NARMAN, ERZURUM'UN AYNASIDIR…
Narman halkının hükümete karşı büyük bir tepkiye ev sahipliği yaptığını anlatan MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, Gittiğimiz her köyde, her mahallede bu hükümetten duyulan rahatsızlık ve istismar edilmiş olmanın üzüntüsünü gördük. Narmanlı hemşehrilerimiz, hesabını-kitabını her zaman iyi yapmıştır. 7 Haziran seçimlerini de, zaten bu yüzden hesap günü olarak görüyor” şeklinde konuştu. Narman'ın, geçmişten bugüne MHP'nin kale ilçelerinden birisi olduğunu dile getiren Zekai Kaya, Narmanlı hemşehrilerimiz feraset sahibidir ve hep yüksek bir öngörü taşır. Erzurum nasıl ki, Türkiye'ye tutulan bir ayna ise, Narman da Erzurum'a tutulan bir aynadır. Ve bu aynada bu kez AKP hükümetinin yaklaşan sonu görünüyor” ifadelerini kullandı.

PROF. DR. KAMİL AYDIN: "KAPATILAN BELDE BELEDİYELERİNİ YENİDEN AÇACAĞIZ”
MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Zekai Kaya ve Gökhan Arslan, Narman programlarının ardından Şekerli ve Şehitler mahallelerini ziyaret ettiler.
Şekerli Mahallesi'nde vatandaşlar, 2014 yerel seçimleri öncesi otobüslerinin alınmayacağının belirtilmesine rağmen otobüslerinin ellerinden alındığını ve nerede hangi hizmet için kullanıldığından habersiz olduklarını dile getirdiler.
MHP Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim beyannamelerinde olduğu gibi kapatılan belde belediyelerini yeniden açacaklarını dile getirerek, vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde destek istediler.
Daha sonra Şehitler köyüne geçen MHP adayları, burada AK Parti tarafından asılan broşürlerde Barajın yarısını bitirdik” vaadi karşısında şaşkınlık yaşadıklarını belirterek, Ortada baraj falan yok ama yarısını bitirdiklerini iddia ediyorlar. Bu resmen vatandaşla dalga geçmektir" dediler.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”
MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çimen, ilçe ziyaretleri kapsamında Tortum'un, esnaf ziyaretleri kapsamında da, iş merkezi ve pasaj esnafının gönlünü fethetti.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, Tortum ilçesinde büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı. Gün içerisinde Tortum ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çimen, akşam saatlerinde de, ilçeye bağlı mahallelerde organize edilen ev toplantılarına katıldı. Esendurak, Alapınar, Yeşiltepe, Yağcılar ve Kazancılar mahallelerinde seçmenlerle bir araya gelen Ertürk Çimen, 7 Haziran seçimlerinde MHP'nin neden desteklenmesi gerektiğini anlattı. Çimen, 7 Haziran seçimleri çok önemli. Bu seçim, milletimizin bekası ve ülkemizin yarınları açısından çok önemli. AKP hükümeti, ülkeyi çok ciddi bir darboğazın eşiğine getirdi. Hangi kapıyı çalsak, sıkıntıyla, feryat ve figanla karşılaşıyoruz. Bu gidişe dur demek için 7 Haziran'da sandık başına gitmeli ve AKP hükümetine esaslı bir ders vermeliyiz” diye konuştu.
Tortum ilçesine bağlı mahallelerde organize edilen ev toplantılarına ilgi büyük olurken, Çimen gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarla sohbet etti.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇİMEN, PASAJ ESNAFIYLA SOHBET ETTİ
MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, ilçe ziyaretlerinin yanı sıra, Erzurum merkezde de iş merkezi ve pasajların esnafıyla bir araya geldi. Hasırhan Pasajı'nda vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Çimen, Küçük esnafı bitiren, AVM'ler karşısında yerli sermayeyi inim inim inleten bu hükümetin sonu gelmiştir” dedi.
Pasaj esnafının sorunlarını dinleyen Ertürk Çimen, gördüğü ilgiden memnun kalırken, pasaj esnafı da, MHP'li Çimen'i adeta bağrına bastı. Pasaj esnafı, bugüne kadar hep ötelendiklerini ve sorunlarına karşı yetkililerin hep kayıtsız kaldığını ifade ederek, Ayakta kalma mücadelesi veriyoruz. Çoğu esnaf arkadaşımız iflas etti, dükkanını kapatıp gitti. Bu gidişe daha fazla dayanamayacağız” dediler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli