Erzurumlu Vatandaşlar Vekillerimizi Tanımıyor

Sokağın nabzını tutmaya çalışan gazetemiz vatandaşa Erzurum Milletvekilleri hakkında sorular sordu.

Erzurumlu Vatandaşlar Vekillerimizi Tanımıyor

 

 

Sokağın nabzını tutmaya çalışan gazetemiz vatandaşa Erzurum Milletvekilleri hakkında sorular sordu. Sokaktaki vatandaş ilinin milletvekillerini tanımadığı hatta isimlerini dahi bilmediği ortaya çıktı.
 
1 Kasım 2015 Genel seçimlerinin üzerinden iki yıl geçti. Bu iki yılı aşkın süre içerisinde Milletvekillerimizin performanslarını ve çalışmalarını vatandaşlara sorduk. Sokaktaki vatandaşlarımızın değil Milletvekillerimizin performans ve çalışmalarını anlatacak birşeyleri gördük ki, Milletvekillerimizin isimlerini bile bilmiyorlar.
 
Gazetemiz, Erzurum merkezde her yaş grubundan vatandaşlara sorular yöneltti. Milletvekillerimizi sorduğumuz onca kişi vekillerin isimlerini bilmezken Erzurum´u Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde temsil eden altı Milletvekilimizin isimlerini tam bilen sadece bir kişi çıktı.
 
Erken seçim dedikodularının sıkça konuşulduğu şu günlerde vatandaşın nabzını yoklayan haber ekibimiz hali hazırda bulunan Milletvekillerimiz hakkında "İsimleri, Partileri ve Sayıları" ile ilgili sorular sorup ilginç cevaplar aldı. En çok bilinen Milletvekilleri Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ ve İbrahim Aydemir olurken birçok kişi Erzurum´un milletvekili sayısının 7 olduğunu söyledi ve isimlerinin neler olduklarını söyleyemedi. Çoğu kişi ?milletvekillerimiz hakkında bir fikrim yok. Onlar sadece seçim öncesi görülür, seçimlerden sonra mazbatalarını alır Erzurum´un harita´daki yerini bile unuturlar? derken MHP (Milliyetçi Hareket Partili) tek Milletvekilimiz Prof. Dr. Kamil Aydın hakkında ?MHP´li bir vekilimiz var ama ismi aklımıza gelmiyor? dedi.
 
İsimler arasından AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir´in daha fazla akıllarda kaldığı görülürken birkaç vatandaşımızın Orhan Deligöz´ün ismini de söylemesi dikkatlerden kaçmadı. 
 
 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı