Erzurum`da Lise Bahçesinde MHP Konvoyuna Taşlı Saldırı

Erzurum`da bir grup lise öğrenci, okul yönetimini ziyarete gelen MHP Erzurum adaylarını taşıyan araçların da içinde bulunduğu konvoya taşlı saldırıda bulundu.

Erzurum`da Lise Bahçesinde MHP Konvoyuna Taşlı Saldırı
Erzurum`da bir grup lise öğrenci, okul yönetimini ziyarete gelen MHP Erzurum adaylarını taşıyan araçların da içinde bulunduğu konvoya taşlı saldırıda bulundu.

Erzurum Palandöken Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`nde bir grup öğrenci, okul yönetimini ziyarete gelen MHP Erzurum milletvekili adaylarını taşıyan araçların da içinde bulunduğu konvoya taşlı saldırıda bulundu. Araçlarda hasar oluştu.

OKUL YÖNETİMİNİ ZİYARETE GİTTİLER

MHP Erzurum milletvekili adayları Gökhan Aslan ve Ömer Durur`un da aralarında bulunduğu grup, öğle saatlerinde Yunus Emre Mahallesi`ndeki Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`nde okul yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

ARAÇLAR TAŞLANDI

Ziyaret sonrası milletvekili adayları Aslan ve Durur`un ve diğer partililerin araçlarına taş atıldı. Atılan taşlardan milletvekili adaylarını taşıyan araçlarda, Tortum ilçe teşkilatı başkanının otomobilinde ve Palandöken ilçe başkanı Fetullah Yapan`ın otomobilinin cam ve tavanında hasar oluştu. Saldırı sonrasında partililer, polise haber verdi.

TEM OLAY YERİNE GİTTİ

Olayın fazla büyümemesi için milletvekili adayları otomobilleriyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Saldırının gerçekleştirildiği okul bahçesine gelen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş ekipleri saldırganların kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanması konusunda çalışma başlattı.

ANATEPE SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPTI

Saldırı haberini alan MHP il Başkanı Ahmet Anatepe olay yerine gelerek Palandöken ilçe başkanından bilgi aldı, Anatepe seçimler öncesi bu tür olayların provakatörler tarafından yapıldığını, bu olayın çekememezlik ve hazımsızlık olduğunu söyleyerek partililere sağduyu çağrısında bulundu. Palandöken İlçe Başkanı Fetullah Yapan, okul ziylareti sonrasında saldırı olayına maruz kaldıklarını belirterek, saldırganlardan davacı olduğunu kaydetti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı