ERZURUM´DAKİ "KRİPTO FETÖCÜLER" HAFTAYA BAKIŞTAN NEDEN RAHATSIZLAR?

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDEKİ KRİPTO FETÖCÜLERİN KÖKÜ KAZINACAK!

ERZURUM´DAKİ

 

 

17-25 Aralıktan sonra FETÖ yapılanmasının ihanetini bir bir deşifre eden Erzurum´un en çok takip edilen Haber/Yorum Programı HAFTAYA BAKIŞ´ın yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü, ?fincancı katırlarını ürkütmeye? devam ediyor. 

Ülkeye ihanet eden bu yapının artıklarının, buldukları her fırsatta yeniden ?kılcal? damarların da saklı tuttukları ihanet salyalarını akıtmaları dikkatle not ediliyor.

FETÖ yapılanmasının 17-25 Aralık´tan sonra Ülkemizi kanlı günlere sürüklemek için vermiş olduğu aptalca mücadelelerini bir bir deşifre eden Haftaya Bakış program yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü hatırlarsınız ki; 15 Temmuz öncesi bu yapıya mensup Polis, Avukat, Savcı ve Hakimlerce Mahkeme yağmuruna tutarak sıkıştırılmaya susturulmaya ve sindirilmeye çalışılmıştı. 

15 Temmuz Hain darbe girişiminden sonra her ne kadar da bu eylemlerini aleni bir şekilde yapamasalar da, alt cemaatlere kamufle olarak Haftaya Bakış´a saldırmaya devam ediyorlar.

Fetö yapılanmasının şehrimizde en çok yuva yaptığı yer ise Atatürk Üniversitesi olduğunu yıllardır söylüyorduk. Geçmiş son sekiz yılın Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak´ın Fakültelerde ve Hastanelerde gruplaşma ve birlikte ortak akılla hareket etmesi için oluşturduğu yapının adına her ne kadar da Kırkıncı cemaati adı verilse de, bu yapılanmanın üst aklının FETÖ yapılanması olduğu, Kırkıncı cemaatine kamufle olarak Kripto Fetöcülerin  buralardaki gruplaşmaları ve ortak aklı yönettiği her geçen gün gün yüzüne çıkıyor.  

Şuan piyasa da olan pek çok isim sosyal medya hesapları ve kişisel ilişkileri incelendiğinde beğendikleri insan isminde ?FETULLAH GÜLEN? in isminin de yer aldığı facebook hesapları herkesçe bilinirken, bu yapıyla olan bağlantılarım ortaya çıkar korkusu ile HAFTAYA BAKIŞ programı yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü´ye her fırsatta saldırmaya devam etmeleri analiz ediliyor.

HAFTAYA BAKIŞ programı yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü´ye 15 Temmuz İhanet girişiminden önce iftiralar atan, adliye ve emniyetteki uzantıları ile Cem Atmaca ve Ender Yüncü´yü zora sokmak için ellerinden geleni yapan nicesinin, nufüz ettikleri kuklaları yolu ile yeniden farklı yollarla hatta insan sağlığını ve emniyetini tehdit eden saldırılar içerisinde olmaları, nasıl bir ihanetin kuklalarına dönüştüklerinin de apaçık göstergesi olarak ortada durmaya devam ediyor.

HAFTAYA BAKIŞ kamuoyunu ve Göreve geldiği günden beri Vatan Haini FETÖCÜLERE karşı verdiği mücadeleyle adından söz ettiren Yeni Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ömer Çomaklı´yı aydınlatma maksatlı bazı soruları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor?

--15 Temmuz ihanetine kadar Atatürk Üniversitesinde bu yapıyla dirsek temasında olanlar kimler?

--17-25 ihanet hareketine aldırmayarak bu yapının mensuplarını Atatürk Üniversitesinde haklı görenler kimler?

--PARALEL bağlantılarını örtmek için, çığırtkan tavuklar gibi ortaya düşenler kimler?

--Atatürk Üniversitesindeki şuan açıkta ve ihraç olanların referans ve bağlantıları kimler?

--Devletin hain demesine rağmen FETÖ yapılanması ile ilişiğini kesmeyen alt cemaatlere kamufle olarak gizlenmeye çalışanlar kimler?

--Bir takım sıradan insanları kukla olarak kullanarak Haftaya Bakış Programı Yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü´yü çeşitli iftiralarla karalamaya çalışanlar kimler?

--Eski FACEBOOK hesaplarında örnek alınan insan ? FETULLAH GÜLEN? ismini yazanlar kimler?

--Bazılarının eşlerinin FETÖ mensubu olduğunu gizlemek için hamaset bezirganlığına soyunanlar kimler?

--17-25 Aralık sonrası FETÖ yapılanmasının güçlenmesi için onlara ?arsa ayarlayanlar? kimler?

--Eski Rektör Hikmet Koçak´ın rektörlükten sonra Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastaneleri Kalp ve Damar Cerrahisinde eski görevine geri döndükten sonra FETÖ terör örgütüne himmet vermediği tespit edilen hastalara yapılan uygulamalardaki baş aktörler kimler?

--Eski rektör Hikmet Koçak tarafından rektörlükten sonra Atatürk Üniversitesinde söz hakkına sahip olmak için başta Hastane olmak üzere Fakültelere yerleştirmiş olduğu Kripto Fetöcüler Kimler?

--Geçtiğimiz dönem Atatürk Üniversitesinde FETÖ yandaşlarının bir araya gelerek istişare toplantıları adı altında sık sık yapılan kahvaltı programlarına katılanlar kimler?

--Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastaneleri Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalında yatan hasta ve hasta yakınları arasında Kripto FETÖCÜLER tarafından tespit edilen, FETÖ yapılanmasına himmet vermediği için, FETÖ yapılanmasına karşı olduğu düşünülen hasta ve hasta yakınlarına öğretim görevlileri tarafından psikolojik baskı, yıldırma, dışlama, din, dil, ırk ve mezhep ayrımcılığı yaptırılarak sanki öç alırmış gibi hareket etmesini emreden kişiler kimler? 

-- FETÖ hainleri tarafından kullanılan ve HAFTAYA BAKIŞ programı yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü aleyhine kışkırtılan sivil sıradan insanlar kimler? Onların arkasındaki kirli karanlık kriptolar kimler?

--Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Paralel Yapı´nın vatana ihanet ettiğini defalarca haykırmasına rağmen Erzurum´da kulak tıkayan ve bu yapı ile hala ilintisini kesmeyen kimler?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı