ERZURUM´DA BİR GARİP UCUBE

ERZURUM´DA ZENGİN İŞADAMI YEŞİL ALAN ÜZRİNE KENDİSİNE SATIŞ OFİSİ YAPIYOR VE HİÇ KİMSE BUNA GIKINI ÇIKARAMIYOR!

ERZURUM´DA BİR GARİP UCUBE

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin çevre yatırımlarından Azerbaycan Bulvarı ve Haydar Aliyev Parkı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Dadaşköy yolu üzerinde 42 bin 146 metrekarelik alan üzerine kurulan sosyal donatı alanı gerek içerik gerekse de estetiksel görünümüyle kentin yeşil hayatına ayrı bir perspektif kazandırırken birde içerisinde ucube doğurdu. Geçtiğimiz gün Peyzaj çalışmalarının tamamlandığı yeşil alan üzerine şehrin paralı işadamlarından birisi gelip Belediye Başkanlarının ve halkın gözünün içine baka baka kendisine satış ofisi adı altında bir ucube indirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi büyük bir özen ve itina ile 42 bin 146 metrekarelik bu alanda içerisinde kaya bahçeleri, kamelyalar, piknik alanları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, spor alanları, yürüyüş yolu, otopark ve daha birçok sosyal donatı birimini yani kısacası şehrimizin en önemli dinlenme merkezlerinden birini şehrimize kazandırırken hemen içerisinde paralı bir işadamına satış ofisi yapması için müsade etmesi de kamuoyunda yankı uyandırdı.

Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar; Erzurum Büyükşehir Belediyesinin şehrimize kazandırmış olduğu böylesine güzel bir yeşil alan için teşekkür ediyoruz. Ailemizle ve çocuklarımızla akşamları çıkıp temiz bir hava alıyoruz. Çocuklarımızın koşup oynadığı bu alanda yaşamak gerçekten tüm şehirde yaşayan insanların yıllardır hayaliydi. bu hayalimizi gerçekleştirdiler ama yılların hasretini zengin bir işadamının sırf parası var diye bu güzelliklerden en çok o nemalansın diye yeşil alanın üzerine kendisine ofis yaptırıp gerek silüet açısından gerekse ayrımcılık kullanmasına izin verilmesinin haksızlık olduğunu belirttiler.

BU UCUBEYİ KALDIRIN BURADAN

Öte yandan zengin işadamının yeşil alan üzerine vatandaşların gözünün içine baka baka bir ucubeyi getirip ikindi vakti kondurması gerek şehrin silüetine ve gerekse Erzurum Büyükşehir Belediyesinin bu güzel çalışmasına gölge düşürdüğünün de altını çizdiler. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´den eğer bu ucubeyi buradan kaldırmaz ise; Yıllardır yeşilin hasretini çeken biz vatandaşlar bu güzel alan üzerinde eğer parası olan birileri kendisine özel ofis açabiliyorsa bizde bir gece vakti başka bir köşesine ara sıra çoluk çocuğumuzla gelip güzel vakit geçireceğimiz bir gece kondu inşa edelim. "YA O UCUBE ORADAN KALDIRILSIN YADA BİZDE AYNI ALAN İÇERİSİNDE AYNISINDAN İSTİYORUZ" diye konuştular. 


Anahtar Kelimeler: ERZURUM GARİP UCUBE

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false