ERZURUM PANİKTE

Erzurum´da önceki gün yapılan paralel yapı operasyonu sonrası şehirde panik havası hakim.

ERZURUM PANİKTE

 

 

ERZURUMHABER25: Erzurum´da gerçekleştirilen Paralel Yapı Operasyonunun sınırlı tutulması eleştirilere sebep olurken Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının konuyla ilgili açıklaması operasyonların devam edeceğinin sinyalini verdi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturma kapsamında, "örgüt üyesi oldukları, örgüte gelir temin etmek amacıyla faaliyet yürüttükleri, örgüte çıkar temin etmek amacıyla evrakta sahtecilik yaptıkları ve görevlerini kötüye kullandıkları" tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendiği şüpheliler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca ´kamu görevlisinin resmi evrakta sahteciliği´, ´görevi kötüye kullanma´, ´ihaleye fesat karıştırma´, ´silahlı terör örgütüne üye olma´ suçları ile ilgili olarak soruşturma başlatılmış olup yapılan soruşturma neticesinde elde edilen delil durumuna göre Erzurum, Ankara, İstanbul, Van, Çanakkale ve Trabzon illerinde bulunan toplam 35 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş olup yapılan operasyon neticesinde şüphelilerden toplam 30 kişi gözaltına alınmıştır. 5 şüpheli firari olup halen aranmalarına devam edilmektedir." açıklamasının ardından şehirde bir panik havası yaşandığı gözlenmektedir.

ŞEHİR PANİKTE

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 35 kişinin haricinde şehrimizde cemaate yakınlığıyla bilinen ve tanınan bazı işadamlarının da panik içerisinde olduğu öğrenildi. Olası ikinci hatta üçüncü dalga operasyonların devam edeceği korkusu yaşayan birçok işadamının olduğu gözleniyor. 

BÜROKRASİ DE HAREKETLİ

17-25 Aralık operasyonlarından sonra kendisini kamufle etmek için diğer cemaatlere sırtını yaslayan bürokratların da panik içerisinde olduğunu görüyoruz. 

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ´NDE DE PANİK VAR

Atatürk Üniversitesi bünyesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan bazı Paralel Yapı mensuplarının da panik içerisinde olduğunu belirten üniversite kaynakları, şehrimizde yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında ikinci hatta üçüncü dalga operasyonlarda kendilerininde aralarında olma ihtimalinin yüksek olacağını düşünen bazı akademisyenlerin panik içerisinde olduklarını, önümüzdeki günlerde izinlerini kullanarak şehir dışına hatta yurt dışına gitme planları içeriside oldukları iddia edildi. 

GÖZLER PENSİLVANYA´DA ÇEKİLDİĞİ İDDİA EDİLEN BU FOTOĞRAFTA

Aralarında Eski Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz´in de bulunduğu söylenilen Operasyonun ardından gözler Pensilvanya´da çekildiği iddia edilen bu fotoğraftaki diğer işadamı ve siyasetçilere çevrildi. Fotoğraf karesinde yer alan Aziziye Eski Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Eski AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Eski AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ve Erzurumlu İşadamları bulunuyor. 

/resimler/2016-2/24/0316399095589.jpg

 

 


Anahtar Kelimeler: ERZURUM PANİKTE

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli