ERZURUM ESNAFININ SABRINI MI SINIYORSUNUZ BEYLER?

SEÇİMLERE GÜNLER KALA YAKUTİYE KENT MEYDANINI ISPARTA FİRMASINA KİRALAYARAK YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇTIRMAK KİMİN AKLINA GELDİ?

ERZURUM ESNAFININ SABRINI MI SINIYORSUNUZ BEYLER?

 

 

 

Erzurum´da seçimlere günler kala tuhaf hareketler oluyor. 

Erzurum´da muhalefet Partileri tarafından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen´in Erzurum Esnafını görmezden gelmesi üzerine yürüttükleri seçim kampanyalarına sanki Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut malzeme veriyor.

Seçimlere günler kala Yakutiye Kent Meydanı´nda Merkezi Isparta´da bulunan ve sahibinin aslen Trabzonlu Murtaz Uzuntaş olduğu bilinen Fuarcılık firması ERZURUM EL SANATLAR VE YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI yapılması için Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut tarafından Yakutiye Kent Meydanı´nda yapılmasına verilen izin şehirde tepkilere neden oldu.

Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Erzurum esnafının önünü daha da kesmek için yapıldığı düşünülen bu Fuar´ın seçimler öncesi AK Parti´ye büyük zarar vereceği düşünülüyor.

Erzurum esnafı 15-28 Mart tarihleri arasında Yakutiye Kent Meydanında yapılacak olan Erzurum El Sanatları ve Yöresel Ürünler Fuarı´nın Erzurum esnafını baltalayacağını vurguladı. Ekonomik sıkıntılar içerisinde siftahsız işyeri kapattıklarını belirten esnaflar, evine ekmek götüremeyen esnafın önünü daha da baltalamak için Isparta´dan gelen esnaflara para kazandırmak için çalışan bu zihniyeti kınıyoruz dediler. Kış şartlarının zaten ağır yaşandığı memleketimizde havaların biraz da olsa ısınması ve yaklaşan yerel seçimler öncesi ticaretin bir nebze olsun hareketlenmesini beklediğimiz bu günlerde sahibinin aslen Trabzonlu olduğu bir Isparta firması´nın şehrimizin göbeğinde esnafımızı baltalamak için yapacağı bu Fuar´ın şehrimize ihanetten başka bir ismi yoktur dediler.

Yaklaşan Yerel seçimler öncesi şehrimizde gerçekleştirilecek olan bu Fuar´ın seçimleri de önemli bir şekilde etkileyeceğini savunan Erzurumlu vatandaşlar, şehrimizin en işlek caddesi üzerinde bulunan ve Tarihi Yakutiye Medresesi önünde açılacak olan bu Fuar´ın açılış ve kapanış tarihleri göz önünde bulundurulduğunda görülecektir ki, Sanki birileri ülkemiz genelinde yaşanan ekonomik sıkıntıların şehrimiz odağında daha da gözler önüne sermek için bilinçli bir şekilde tasarlanmıştır. Şehrimizde seçimlere hazırlanan muhalefet Partilerinin Belediye Başkan Adayları tarafından yürütülmekte olan seçim çalışmalarında kullandıkları "Mevcut Belediye Başkanları Erzurum Esnafını Görmezden Geliyorlar" sloganlarının da daha da elini güçlendirmek için sanki bilinçli bir şekilde hareket ediliyor denildi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´un yeniden Aday gösterilmemesinin bu Fuar´ın açılmasında büyük bir rol oynadığının da altını çizen vatandaşlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut yeniden Yakutiye Belediye Başkan Adayı gösterilseydi bu skandala imza atmazdı diye konuştular. Seçimlere günler kala şehrimizde bulunan yüzde kırk´a yakın kararsız seçmenin de Isparta firması tarafından şehrimizde 15 Mart ile 28 Mart tarihleri arasında Yakutiye Kent Meydanı´nda gerçekleştireceği bu Fuar´dan etkileneceklerinin altını çizen vatandaşlar, esnafımız ekonomik olarak ne kadar etkilenirse AK Parti ve AK Partili belediye Başkan Adayları da sandıkta o kadar etkilenir diye konuştular.   

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı´na da sert söylemlerde bulunan Erzurumlu esnaflar, şehrimizdeki esnafların ekonomik durumlarını bildikleri halde Belediyelerin Erzurum esnafını baltalamak için gerçekleştirmiş oldukları bu tür Fuar´lara karşı çıkması gerekliyken Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığının Sus Pus bir şekilde seyirci kalmasını kınıyoruz dediler. 

MEHMET SEKMEN BU SKANDALA DUR DE....

/resimler/2019-3/13/1211398459036.jpg

Şehrimizde 15-28 Mart tarihleri arasında Yakutiye Kent Meydanında sahibinin aslen Trabzonlu olduğu bir Isparta firmasının gerçekleştireceği bu Fuar´ın gerek seçimlerde sandığa gerekse Erzurum esnafının kasasına zarar vereceğini düşünen vatandaşlar ise Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen´e seslendiler. Cumhurbaşkanımızın sevdiği ve önem verdiği şehrimizde muhalefet partilerinin Belediye Başkan Adaylarının ellerinin güçlenmesi için sanki bilinçli bir şekilde AK Parti´nin oy kaybetmesi için organize edilen bu Fuar´ın şehrimizde yapılmasına izin vermemesini istediler.  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false