ERZURUM DEĞİŞİME ODAKLANDI

YAKUTİYE BELEDİYESİ VE BAŞKANI ALİ KORKUT HAKKINDA DAHA İLK GÜNDEN REKOR ŞİKAYETLERİN GENEL MERKEZE ULAŞTIĞI SÖYLENTİLER ARASINDA

ERZURUM DEĞİŞİME ODAKLANDI

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ?DAVA İDRAKİ İLE HAREKET ETMEYEN BELEDİYE VE TEŞKİLATLARLA YOL ALMAYACAĞIZ." demesi Erzurum´da olumlu bulundu. 

Erzurum halkı ise, bunun tepeden tırnağa bir değişimi işaret ettiğini ve böyle bir kararı alkışlayacaklarını vurguladılar? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Ak Parti gurubunda yaptığı toplantı Erzurum´da günün konusu oldu.

Dava idraki ile hareket etmeyen, metal yorgunluğuna uğramış Belediye Başkanları ve teşkilatlar ile yol almayacağız demesi Erzurum kamuoyunda olumlu bulundu.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine geçtiğimiz aylarda Genel Merkez tarafından görevlendirilen Mehmet Emin Öz ve yönetiminden hayli memnun olduklarını ifade eden Erzurumlular, Mehmet Emin Öz´den önceki yönetimin bırakmış olduğu tahribatlar halen devam etmektedir diye konuştular. Özellikle önceki yönetim tarafından göreve getirilen bir çok İlçe Teşkilatlarının halktan kopuk olduklarını ve "eş, dost, arkadaş" işlerini takip ettiklerini dile getiriyorlar.

Öte yandan Şehrimizin Merkezi konumunda bulunan ve Şehrimizin silüeti açısından büyük önem taşıyan Yakutiye Belediyesinin çalışmalarından da memnun olmadıklarını dile getiren vatandaşlar, özellikle Başkan Ali Korkut´un İnsan Odaklı Belediyecilik anlayışından ve AK Parti zihniyetinden uzak bir Belediye Başkanlığı yaptığı ayrıca Yakutiye Belediyesinde görev yapan Başkan yardımcıları ve üst düzey yetkililerin de metal yorgunluk taşıdıklarından dolayı AK Parti Genel Merkezine yüzlerce şikayet mektubu ulaştırdıkları söylentiler arasında. 

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´u özellikle kişiye özel imar uygulamaları yaptığı ve şehrin silueti açısından önem arz eden imar uygulamalarında Cami, türbe ve tarihi yerlerin yanlarının konut alanına çevrilmesi konusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan´a şikayet ediyorlar.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´un özellikle İlçe sınırları içerisinde yapmış olduğu Kentsel dönüşüm alanlarında yaşanan olumsuzluklara dikkat çeken vatandaşlar, Bir Belediye Başkanının ve Belediyesinin Türkiye genelinde bu kadar fazla sayıda vatandaşıyla karşı karşıya gelmesi ve mahkemelere konu olmasının doğru bir tutum olmadığının da altını çizerek, Kentsel dönüşüm adı altında İlçe sakinleriyle Belediye yetkilileri arasında yaşanan sözlü ve şaibeli diyalogların hepsinin AK Parti Genel Merkezine şikayet konusu olarak bildirildiğini de vurguladılar.

Halkta tabanı olmayan isimler ile 2019 yılında şehirde oy kaybı yaşanacağını dile getiren Erzurumlular, kan değişiminin elzem olduğu görüşlerini vurguluyorlar.


Anahtar Kelimeler: ERZURUM DEĞİŞİME ODAKLANDI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı