ERTEKİN ÇOLAK´TAN MAHMUT UÇAR´A DESTEK ZİYARETİ

AK PARTİ ESKİ ARTVİN MİLLETVEKİLİ ERTEKİN ÇOLAK, MAHMUT UÇAR´I DESTEKLEMEK İÇİN ŞEHRİMİZE GELDİ

ERTEKİN ÇOLAK´TAN MAHMUT UÇAR´A DESTEK ZİYARETİ

 

 

Yerel seçimlere 1 haftadan az bir süre kala AK Parti Eski Artvin Milletvekili Ertekin Çolak´tan Cumhur İttifakı AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar´a destek ziyareti için şehrimize geldi.

Seçimlere günler kala Türkiye´de olduğu gibi Erzurum´da da sokak hareketli. Cumhur İttifakı AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar sahada halkın içinde seçim çalışmalarını Milliyetçi Hareket Partili ve AK Partili yöneticilerle birlikte aralıksız sürdürüyor. Pazar  günü AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar´a destek vermek için AK Parti Eski Artvin Milletvekili Ertekin Çolak Erzurum´a geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi´nden Yakutiye Belediye Başkanlığı için Aday olan fakat Cumhur ittifakından dolayı Partisi´nin almış olduğu karar neticesinde adaylıktan feragat eden Mehmet Uzun´un düzenlemiş olduğu toplantıya AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ve Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye İlçe başkanı Uğur Pasin ile birlikte Kongre Caddesinde vatandaşlarla buluşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen´le birlikte Kongre caddesinde Yakutiye İlçesinde yaşayan vatndaşlarla bir araya gelen AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar´a AK Parti Eski Artvin Milletvekili Ertekin Çolak´tan da destek geldi. Yakutiye ilçesi sınırlarında hayli nüfusu bulunan Artvin ve Yusufelili hemşerilerine seslenen AK Parti Eski Artvin Milletvekili Ertekin Çolak, Cumhur İttifakına sahip çıkmamız gerektiğini vurgulayarak önce Büyükşehir´de Mehmet Sekmen´e sonra da Yakutiye´de Mahmut Uçar´a İlçede yaşayan Artvinli hemşehrilerinden destek sözü aldı.

Şehrimize gelerek Cumhur ittifakı AK Parti Yakutiye Belediye başkan adayı Mahmut Uçar için hemşehrilerinden destek sözü alan AK Parti Eski Artvin Milletvekili Ertekin Çolak´a Erzurum´da yaşayan hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi.

/resimler/2019-3/26/0943511640257.jpg


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false