Erkek evleneceği Kadını işte böyle seçiyor

Çoğu erkek eşinden bahsederken ´onunla evleneceğimizden emindim´ diye konuşur. Kadınları anlamadıkları söylenen erkekler bunu nasıl başarıyor ne kadar sürede bir kadınla gelecek kuracağını anlıyor? Nasıl başarıyorlar? İşte erkeklerin bir kadını anlama sır

Erkek evleneceği Kadını işte böyle seçiyor

 

 

Çoğu erkek eşinden bahsederken ´onunla evleneceğimizden emindim´ diye konuşur. Kadınları anlamadıkları söylenen erkekler bunu nasıl başarıyor ne kadar sürede bir kadınla gelecek kuracağını anlıyor? Nasıl başarıyorlar? İşte erkeklerin bir kadını anlama sırları;

1- Kendinize ne kadar güvendiğinize bakarlar 
 
Başınızı ve vücudunuzu dik tutuyorsanız, göz teması kurmanız, elini sıkıca kavrayarak tutmanız kendinize güvendiğinizi gösteriyor. Kendine güvenen erkekler bu kadınları beğenirken, keşfetme duygusuna sahip erkekler çekingen, mesafeli kadınlardan etkilenebiliyor.
 
2- Sizden güzel çocukları olup olmayacağını önemserler
 
Erkekler de bir kadının görünümüne bakarak gelecekteki çocuklarının fiziksel özelliklerinin nasıl olacağını anlarlar.
 
3- Özgür ruhlu kadınları severler
 
Kıyafetinize bakarak çılgın ya da klasik biri olup olmadığınızı değerlendirirler. Cesur giyim tarzı kadının özgürlüğü sevdiğini gösterir. Giyim tarzınız fiziksel özelliklerinize ve karakterinize uygun değilse hemen anlaşılır.
 
4- İşinizi hemen tahmin ederler
 
Genel bir araştırmaya göre kısa ve bakımlı saçlar genellikle hukuk, finans, insan kaynakları gibi sektörlerde çalışan kadınlar tarafından tercih ediliyor. Sıra dışı saç, trendy bir görünümü olan kadınlar da medya, reklam ya da halkla ilişkiler sektöründe çalışıyor. Toplanan ya da at kuyruğu yapılan saçlar kesinlikle öğretmen ya da doktor. Yüksek topuklu ayakkabı giyen kadınlar erkeklere göre kariyer sahibi, başarılı, kendinden emin yöneticiler. Aslında işimizle ilgili ne kadar çok kendimizi ele veriyormuşuz öyle değil mi?
 
5- Ten uyumunu karşılaştığınızda anlarlar
 
İlk tanıştığınızda karşınızdakinin doğal kokusunu alırsınız. Bir erkek kadının ten kokusunu alınca zaten otomatik olarak sonrasına karar verir
 
6- Savurgan mı tutumlu musunuz bilirler
 
Erkeklerin markadan anlamadıkları doğru değildir. Kıyafetlerinize, görünümünüze bakarak sizin çok harcayan biri olup olmadığınızı çabuk anlarlar.
 
7- Zor birimisiniz anlarlar
 
Birlikteyken yaptığınız yer seçimleri, içecek ve yemek tercihleri, gittiğiniz yerdeki tavırlarınız sizin zor beğenen, kaprisli biri olduğunuzu gösterebilir.
 
8- İyimser olup olmadığınızı ilk görüşmede anlarlar
 
Erkeler tanışma anındaki yüz ifadenizden ne kadar iyimsersiniz anlayabilir. Çatık kaşlar, endişe içinde kemrilen dudaklar, kenarları yenmiş tırnaklar khayra alamet değildir. Erkekler yaşama sevinci yüksek kadınlarla birlikte olmak tan hoşlanırlar
 

10- Kendine güvenen kadın isterler

Bir erkek sizi ilk görüşte arkadaşlarınızla sohbet ederken, eğlenirken görüyorsa ona bağımlı olmayacağınızı anlıyor.
 
11- Şikayeti sevmezler
 
Sorduğu her soruya şikayet cümlesiyle başlıyorsanız kafasında şüpheler oluşur. Erkekler hayatı önlerine geldiği gibi kabul etmekten yanadır ve kesinlikle şikayet sevmezler. Sizin olayları ele alışınızdan ömür boyu söylenip söylenmeyeceğinizi anlayabilirler.
 
12- Etkilendiğinizi hemen anlarlar
 
Bir erkek ondan etkilendiğinizi ilk 20 saniyede anlar. Karşı cins beden dilini okuyan biriyse anında sizin hislerinizi çözüyor. Elde ettiği sonuca göre sizi daha yakından tanıyor ya da uzaklaşıyor.
 
KAYNAK: http://www.piramithaber.com/kadin/erkek-evlenecegi-kadini-iste-boyle-seciyor-h18771.html

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı