ERDOĞAN DADAŞ´LARI TANITTI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı´nda AK Parti 27. Dönem Erzurum Milletvekili adaylarını tanıttı.

ERDOĞAN DADAŞ´LARI TANITTI

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin erken seçim çağrısının ardından düzenlenen toplantı sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Kasım 2019 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin erkene alındığını ve 24 Haziran´da yapılacağını açıklamıştı. 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasetteki tansiyon da artmaya devam ediyor.

Bu tansiyon tüm Türkiye´de olduğu gibi Erzurum siyasetinde de kendini gösterirken, siyasi partiler 24 Haziran seçimleri için gösterecekleri milletvekili adaylarına ilişkin listeyi YSK´ya teslim etmişti. 140 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğu Erzurum AK Parti´de, 6 kişilik aday listesi geçtiğimiz günlerde YSK´ya teslim edilmesinin ardından belli olmuştu. AK Parti Erzurum 27. Dönem Milletvekili adayları sırasıyla Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok, İbrahim Aydemir, Zafer Tarıktaroğlu ve Fazilet Dağcı Çığlık olmuştu.

Adayların belli olmasının ardından ise AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Aynı zamanda AK Parti-MHP ve BBP´nin oluşturduğu Cumhur İttifakı´nın da adayı olan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti´nin seçim beyannamesini okudu. Erdoğan, illerin milletvekili adaylarını sahneye tek tek çağırırken, Erzurum Milletvekili adayları Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok, İbrahim Aydemir, Zafer Tarıktaroğlu ve Fazilet Dağcı Çığlık sahneye çıktığı esnada yoğun alkış aldı. Erdoğan, AK Parti Erzurum Milletvekili adaylarına övgü yağdırdı. AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı´na Erzurum´dan yoğun katılım oldu.


Anahtar Kelimeler: ERDOĞAN DADAŞ LARI TANITTI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli