ENGİN BAYTAR BİZİM HAFTALARDIR HAYKIRDIĞIMIZ GERÇEKLERİ KUSMUŞ

BB Erzurumspor´da Disiplinsiz hareketleri nedeni ile kadro dışı bırakıldığı gerekçesi ile kadro dışı bırakılan Engin Baytar Takımdaki huzursuzluğun tek gerekçesi olarak bizim haftalardır Yönetimden uzaklaştırın dediğimiz o yöneticiyi işret etti.

ENGİN BAYTAR BİZİM HAFTALARDIR HAYKIRDIĞIMIZ GERÇEKLERİ KUSMUŞ

 

 

Disiplinsiz hareketleri nedeni ile kadro dışı bırakılan Engin Baytar, bir yöneticinin kendisini evine davet ederek, birlikte alkol aldıklarını ifade ederek, ?PTT 1. Lig ve süper lig sevinci yaşamaya geldiğim Erzurum´dan iki yönetici yüzünden ayrılmak zorunda kaldım? dedi. 

Gazeteci Nurullah Pala´nın önceki gün Erzurumspor´dan ayrılan Engin Baytar´la yaptığı söyleşi kamuoyunda birilerini hayrete düşürürken bizi hiçte şaşırtmadı. Çünkü biz haftalardır Erzurumspor Yönetiminde bulunan o kişiden 7´den 70´e herkesin şikayetçi olduğunu bangır bangır bağırıyorduk.

MEHMET SEKMEN KURTAR BİZİ BU ŞARLATANDAN

Erzurumspor´un Manevi Başkanı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e biz aylardır bu yöneticinin takıma büyük zararlar verdiğini anlatıyor ve Kulübün bu isimden bir an evvel kurtulması gerektiğini hatta önümüzdeki günlerde yeni skandallara imza atacağını söylüyorduk. İlk patlak Engin Baytar´dan geldi. Önümüzdeki günlerde diğer yöneticilerin de aynı isimden duydukları şikayet neticesinde kulüpten ayrılıp daha bir çok ayıbımızı gün yüzüne çıkaracaklarını şimdiden beyan ediyoruz. 

İŞTE NURULLAH PALA´NIN ENGİN BAYTAR´LA YAPTIĞI O RÖPÖRTAJI:

Kadro dışı bırakılan yedi isim arasında yer alan Engin Baytar, ismi bizde saklı iki yöneticiyi bombardımana tutarak, şehirden ayrıldı. 

Trabzonspor ve Galatasaray´da büyük başarılara imza attıktan sonra rotayı Erzurum´a çeviren ve sezon başında Mavi-beyazlı kulüple anlaşan tecrübeli orta saha oyuncusunun Dadaşlar diyarındaki macerası kısa sürdü.

Yarım sezon Erzurum´da top koşturan Engin Baytar, büyük umutlarla geldiği kulüpte hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. 

Sekmen ve Demirhan hariç

Sezon başında Erzurum´u Trabzon´un komşu kenti olması nedeni ile tercih ettiğini ifade eden Engin Baytar, ?Ali Demirhan başkanıma söz verdiğim için buraya geldim. Ancak ilerleyen dönemde başkanımızın rahatsız olmasından dolayı, kulüpte istenmeyen gelişmeler yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve kulüp başkanımız Ali Demirhan, hep yanımızda oldu? dedi. 

Dadaşlar Grubu dışında Süper Ligi hak eden yok

Erzurum´da kaldığı süre içinde bir tek Dadaşlar Grubu´nu süper lige layık bir unsur olarak gördüğünü ve bunun dışındaki her şeyin amatör olduğunu ifade eden Engin Baytar, ?Bir tek Dadaşlar Grubu, Süper Lige layık. Bu topluluk gerek benim, gerekse takımımızın yanında hep oldular, destek verdiler. Benim şu an Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile taraftarımızdan isteğim, bu Erzurumspor´a sahip çıksınlar, menfaat odaklarının kucağına bu takımı bırakmasınlar? dedi. 

Demirhan´ı itibarsızlaştırmaya çalıştılar

Kulüp Başkanı Ali Demirhan´ın rahatsızlanarak tedavi görmesinin ardından kulübe gelen iki yöneticinin sürekli olarak, ?Kulüp başkanı zaten kulübe bir şey vermiyor. O, artık kulüp başkanlığı yapamaz´ gibi sözlerle Ali Demirhan´ı sürekli itibarsızlaştırmaya çalıştıklarını vurgulayan Engin Baytar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yöneticiler Uğur Yürekseven ve Kenan Sezer dışında kimsenin kulübe para vermediğini iddia etti. 

Her şey güzel başlamıştı

Tecrübeli orta saha oyuncusu, Erzurum´a geldiğinde her şeyin güzel başladığını, oysa ilerleyen günlerde gerçeklerle karşılaşarak kulübün gerçek yüzünü gördüğünü söyledi. Baytar, ?Haftalar ilerledikçe herkesin gerçek yüzünü gördüm. Beni alkol almakla suçlayan yöneticinin kendisi şahsımı evine davet ederek, alkol almamı sağladı. Sonra da bana sarhoş muamelesi yapıldı. O kulüpte teknik heyet mükemmel, takım arkadaşlarım harika hepsinden Allah razı olsun, bana çok büyük ilgi gösterip, destek verdiler. O, iki yönetici yüzünden çok sevdiğim kulübümden ayrılmak zorunda kaldım? dedi.

Gol yediğimizde sevinen yöneticiler vardı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kulüp Başkanı Ali Demirhan, Dadaşlar Grubu, Teknik Heyet ve futbolcuların yanı sıra Uğur Yürekseven ve Kenan Sezer´e teşekkür eden Engin Baytar, ?Taraftarımız hakkını helal etsin, onların bende ve takım arkadaşlarımda emeği çok. Ama şunu bilsinler ki, gol yediğimizde sevinen yöneticiler var? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli