"EKONOMİYİ ÇÖKERTİP, ERDOĞAN´I BİTİRECEKLER!"

15 Temmuz darbe girişimini önceden bilen FBI´ın eski çevirmen Sibel Edmonds, 2. darbe için ihtar gibi açıklama

 

 

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Türkiye´de OHAL ilan edilmiş ve Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) siyasi ayağı hariç bir çok kademesine girilmişti.

Ancak 15 Temmuz darbesini önceden bilen FBI´ın kara listesindeki eski muhbiri (çevirmen) Sibel Edmonds´ın ?15 TEMMUZ DARBE DEĞİLDİ. TEPKİLERİ ÖLÇMEK İÇİN YAPTILAR. ASIL DARBE YOLDA?demesi Türkiye üzerinden oyunların hala bitmediğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkenin başından gidene kadar da bu hesabın kapanmayacağını söyledi.

Edmonds ayrıca, CIA ve ABD Savunma Sanayii´nin Erdoğan´ı Türkiye´nin başında istemediği ve bunların arkasındaki gücün ise Clinton Vakfı olduğunu vurguladı. ABD Başkan Adayı Hillary Clinton´ın Gülen Vakıflarıyla birlikte çalıştığını söyledi. Türkiye´de ilk önce ekonomik krizin çıkacağını ve Erdoğan´ın gitmesi halinde Türkiye´nin başına geçecek ismin de belli olduğunu söyledi. Bu ismin Kılıçdaroğlu olacağını vurgulayan Edmonds, Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi´nin (GOKAP) yeni eşbaşkanı ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade etti.

Edmonds şunları kaydetti:

En nihayetinde şu sonuca vardılar: Erdoğan ülkeyi içeride çok fazla böldü ve şu anda 2-3 sene evvelki desteğe sahip değil. Hala çoğunluğun desteği olsa da bu oran %50´den epeyce aşağıya inmiş durumda. Sizi temin ederim ki Erdoğan´ın yerine bir başkası geçecek. 
     
     Çünkü bu ülkede tarih tekerrür ediyor. Bu, doğrudan bir askeri darbeyle mi olur, bilmiyorum. CHP içindeki güçlü laik grupların bazıları perde arkasından Gülen Hareketiyle ittifak kurdu. En laik partinin bir mollayla ittifak kurmasından bahsediyorum size, düşünebiliyor musunuz? 
      
     Gün gelip de böyle bir şeyi göreceğimi hiç tahmin bile edemezdim. Bu ikisi güç birlikteliği yapacak, Türkiye´de işler kötüye gidecek ve Kürtlerden tutun IŞİD´e kadar farklı kesimlerin terör saldırıları artacak, işler iyice sarpa saracak. Ama sonunda Erdoğan gidecek. Erdoğan destekçisi falan değilim. Ama bu, Türk halkı için hiç de iyi bir haber olmayacak. Zaten bozulma yolundaki ekonomi gerçekten batacak. 
     
     Erdoğan´dan çok daha beter birisi ülkenin başına geçecek. Türkiye´de işler maalesef hiç de iyiye gitmeyecek. Ekonomik bakımdan her an çökebilecek bir ülkeden [Türkiye´yi kastediyor] bahsediyoruz. Eğer ki 1 Kasım seçimlerinden evvel, mesela ekim ayında ekonomi çökerse -ki bu kuvvetle muhtemel- ülke tam anlamıyla bir kaos dönemine girecektir; şiddet dalgasının ardından da yeni bir askeri darbe gelebilir. 
     
     Bu, Gladyo´nun ve ülke yönetimini geri almak isteyenlerin bir operasyonu olacaktır. Türkiye´deki askeri darbeler hep ABD tarafından yaptırılmıştır. Bunun da bahanesi, ülkenin iktisaden çöküşünün ve şiddetin önüne geçmek olacaktır. Düzeni yeniden tesis için de bir darbe yaşanacaktır. Eğer ki önümüzdeki seçimden evvel [1 Kasım 2015´i kastediyor] bu çöküş yaşanırsa ki bu kuvvetle muhtemel yeni darbe ihtimali artacaktır.

KAYNAK: http://www.demokratsamsun.com/


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli