Efkan Ala: ‘AK Dava Huzur iklimi getirdi'

Ala, ‘Ülkemiz, AK Parti hükümetleri sayesinde huzur iklimine kavuştu. Sosyal ve ekonomik kalkınma hamlelerinin başlattık. Bu hamleler kesintiye uğramadan devam etmeli, bunun yolu da Ak Parti hükümetinin yine iktidar olmasından geçiyor. ‘dedi

Efkan Ala: ‘AK Dava Huzur iklimi getirdi

İçişleri Eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Palandöken İlçe teşkilatını ziyaret ederek seçim çalışmaları ile ilgili ve Palandöken İlçesi hakkın da Belediye Başkanı Orhan Bulutlardan bilgi alan Eski Bakan Efkan Ala, Palandöken ilçesinde Adnan Menderes Mahallesi temsilciliğini hizmete açarak halka hitap etti. Ak Parti Temsilciliği açılışında konuşan Eski Bakan Ala,” Ülkenin uzun bir aradan sonra AK Parti hükümetleri sayesinde huzur iklimine kavuştu. Sosyal ve ekonomik kalkınma hamlelerinin başlattık. Bu hamleler kesintiye uğramadan devam etmeli bunun yolu da Ak Parti hükümetinin güçlenerek tekrar iktidar olmasından geçiyor. Şöyle bir geçmişe bakınız Adnan Menderes dönemi de bir ülkede canlılık oluyordu ki izin vermediler, daha sonra 70'li yılarından sonra rahmetli Özal dönemi yine ülkemiz de bir kalkınma başlamıştı ki yine önü kesildi. Son olarak Ak Parti hükümeti bu millete bir umut oldu son 13 yılda Türkiye çok yol kat etti, çok mesafe aldı. Bu sürecin devam etmesi gerekiyor. Söz konusu olan Türkiye'nin yarınları, hepimizin yarınlarıdır. Bu yüzden AK Parti hükümetinin devamı demek, istikrarın ve kalkınmanın da devamı olacaktır” diye konuştu.

PALANDÖKENDE BAKAN ALA'YA SEVGİ SELİ…

Daha sonra Bakan Ala, Palandöken İlçesi Yenişehir ikinci marketler bölgesini gezerek 7 Haziranda yapılacak olan Genel Seçim için esnaftan destek istedi sorunlarını dinledi. Palandöken İlçe esnafı Bakan Ala'yı adeta bağrına basarak sevgi çemberine aldı. Esnaf Gezisine Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların yanı sıra AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Ömer Haktanoğlu ile çok sayıda partili ve vatandaş eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false