Efkan Ala´yı Kabinede Görmek İstiyoruz

Eski İçişleri Bakanımız Efkan Ala´ya İade-i İtibar Yapılarak Tekrardan Kabinede Görmek İstiyoruz!

Efkan Ala´yı Kabinede Görmek İstiyoruz

 

 

AK Parti´de kongre kararı alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 21 Mayıs´ta düzenlenecek olağanüstü kongre ile AK Parti Genel Başkanlık koltuğuna geri döneceği bildirildi.

AK Parti´nin olağanüstü kongreye gitmesiyle birlikte Ankara´daki üç önemli adım ?Kabine, Genel Başkan ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) değişikliği´ olacak.

Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin oylandığı 16 Nisan´da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a olan bağlılığını ve güvenini Yüzde 74.54 gibi Büyükşehirler arasında en fazla oyu vererek gösteren Erzurumluların Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´dan bir isteği var.

Eski İçişleri Bakanımız Efkan Ala´ya İade-i İtibar Yapılarak Tekrardan Kabinede Görmek İstiyoruz!

Efkan Ala, ilk valilik deneyimini Türkiye´nin en kritik illerinden Batman´da, üstelik Türkiye´nin en genç valisi olarak yaşadı. 38 yaşında gösterdiği başarı Ala´nın çok daha kritik bir il olan Diyarbakır´a atanmasını sağladı. Çalışmalarıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın 81 il valisine ´ÖRNEK VALİ´ gösterdiği Efkan Ala, 2007 yılında Başbakan Müsteşarlığı görevine getirildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a, Devletine ve milletine bağlılığıyla göz dolduran hemşerimiz Efkan Ala hain Fetö Terör örgütünün Ülkemizi kanlı sulara boğmak için giriştiği 17-25 Aralık sürecinde Ülkemizin geleceği, kalkınması, birlik ve beraberliği için gecesini gündüzüne katarak İçişleri Bakanlığı görevini layıkıyla yürütmüştür.

FETÖ ve PKK terör örgütleri Efkan Ala´nın İçişleri Bakanlığı görevindeyken yürüttüğü başarılı operasyonlar sonucu kımıldayamaz hale gelmiş, hendekleri başlarına yıkılmış, inlerine kadar girilmiştir. Çalıştığı her kademede adaletle ve hukuk devleti ilkelerine uyarak milletimizin hizmetinde fedakarca görev yapan hemşerimiz Efkan Ala, Dik duruşu ve Adamlığıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın da güvenini kazanmış bir isim olarak öne çıkmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı yalnızlaştırma politikası güden bu kalleş ve hain terör örgütleri aslında karanlık yüzünü 17-25 Aralık tarihlerinde göstermiştir. Aslında bu darbe kadar şiddetli ve etkili olan girişimde ülkemizi itibarsızlaştırma, güçlenen ekonomisini çökertme, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı ve ülkemizin geleceğine yön veren Bakanlarımızı yok etmek olan bu terör örgütlerinin çabaları ?Dik Duruşlu, Adam Gibi Adam? Efkan Ala´nın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a olan bağlılığı sayesinde bertaraf olmuştur.    

Biz Erzurum halkı olarak tüm ülkemizin dört bir tarafına sesleniyoruz; Sayın Eski İçişleri Bakanımız Efkan Ala, o kritik süreçte ülkemizin geleceği, kalkınması, birlik ve beraberliği için canı pahasına her türlü tehlikeyi göz önüne alarak adeta cepheden cepheye koşmuştur. Bu hain ve kalleş terör örgütlerinin baskılarına boyun eğmeyen Efkan Ala, 15 Temmuz sonrası Ülkemizin geleceğine, itibarına ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın dik durması için kutsi görevinden ayrılmıştır.

"Hayatı boyunca Devletimizin çeşitli kademelerinde görev yapan, din, dil ve ırk ayrımı yapmadan her kesimden vatandaşımızın yardımına koşan vatansever Bakanımız Efkan Ala´ya iade-i itibar yapılarak tekrardan kabinede görmek istediğimizi Erzurum Halkı olarak Cumhurbaşkanımız ve Başkanımızdan istiyoruz."


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı