DEĞMEYİZ...!

Ahmet Gökhan Yazıcı Yazdı: DEĞMEYİZ...!

DEĞMEYİZ...!

 

Şuheda için bir şehadeti vuslatın bayramı, bizler için bir uhrevi vebalin arefesindeyiz belkide sırasını bekleyenlerin şahitliğinde.! yine bu gün yeniden.!

Şüphesiz İMAN bir imkan ve nasip meselesi olduğu gibi Şehadette benzeri bir tekerrürdür.! Şehadetiniz sizlerin mükafatı iken belkide bizlerin günah ve vebali.! ALLAH cc muhafaza.!

Ocağında bulunduğunuz Peygamber aşkına..! İnanıp İman getirdiğimiz ALLAH aşkına..Bir çakıl taşı için canınızı ortaya koyduğunuz bu ülkenin, hissizleşmeyen insanların hatırına yalvarıyoruz size..!

Belki bazı idareciler geçim endişesi üzre bir mesleki tercih olarak nitelendirsede; Biliyoruz..?Allah bize de nasip eder inşallah? diyerek şahadet şerbeti içmeye gittiğinize.Allah´a iman eder gibi iman ettik ve inandık.. Ama ne olur artık bizler için şehit düşmeyin..!

Haşa.. ?Bu ülke için değmez? demiyorum..Ama bilin ki; eskiden naaşlarınız geldiğinde damarlarında kezzap dolaşıyormuş gibi içi cayır cayır yananlar bile artık şehit düşmenizi kanıksadık.!

Sadece kendimizi avutma ve de dostlar alışverişte görsün misali kendimizi ve başkalarını tatmin etme adına sembolik cılız tepkilerden öteye gidemiyoruz.!

Ülkemizin üzerine güneş gibi doğan naaşlarınıza sığınıyoruz .! şehadetinizin vebal ve sorumluluğunda olanlar tabutlarınızın altında gölgelenip, lal-I vicdanlarımızı rahatlatıyoruz.!

Hele bazılarımız varki.! Seçim aritmatiği üzere sayılarınız üzerinden bile şahsi veya siyasi paye peşinde sürüklenip alçalabiliyoruz.!

Bilin ki, siz orada canınızdan ve cananınızdan koparılırken, kanlarınız oluk oluk akıtılırken, bazılarımız burada resepsiyonlarda, kokteyllerde su gibi içki akıtıp ertesi gün naaşınızın arkasında fırsat-ı endam edip sahte gözyaşları ile saf saf dizilebiliyoruz.!

Vicdandan ise cüzdan hassasiyeti ile şehadetinz üzerinden yatırım ve menfaatlerimizi süpekile edebiliyoruz.!

Varlığınız ve farkındalığınızla gündemimizi günü birlik işgal edip, yükselen adrenalimizmi, tabutlarınızın huzurunda sembol ve sloganlar ile çaresizce deşarz edip gazımızı boşaltabiliyoruz.!

Bilin ki sizin orada hainlerin sıktığı kahpe kurşunlarla ensenizden vurulmanız, kalleşce bombaların kucağında parçalanmanız burada televizyonlardaki eğlence programlarının yayınını karartmayı sekteye bile uğratmıyor.!

Bilin ki sizin şehit düşmeniz taş çatlasa 5 dakika, topun kale kenarı çizgisini geçip geçmediği tartışmaları saatlerce sürebiliyor.!

Bilin ki sizin gövdenizde mermi delikleri açılması, afedersiniz ama sanatçı ve artistlerin bilmem neyinin açılması kadar önemli değil..

Sizin kan kırmızı, iç karartıcı halinizi görmektense, bu gün ne giysem,yesemler ile iştah ve nefislerimizi kabartabiliyoruz!

Bizler namus ve iffet fukaralarının ekranarda avukatlığını üstlenip ,Vadide sanal kahramanlığa soyunup, acunun yarışmalarında mücadeleye doyup, Futbol müsabakalarında top koşturup, İslama hakaret üzre yaşayan sanatçı ve sahte yıldızların şahsiyetinde şahsiyet bulup, ihanet ve aldatma içerikli dizi ve filmlerde kendimize rol ve figuranlık seçebiliyoruz.!

Siz son nefesinizi verirken, biz Türkiye´ye gelen ne yi güdü belli olmayan sporcuların,sanatçıların ve aşağlık proğramların meze diye kullandığı Türk kızların güzelliklerini nefes nefese izliyoruz..!

Bilin ki bu millet artık sizin için, vatanı için tek yumruk olmayı beceremiyor..! Sahte gözyaşları,riyakar hüzün ve kederle sizleri değil şüphesiz sadece kendimizi kandırıyoruz..!

Bilin ki, biz sizi vuran silahların nereden geldiğini bilerek o ülkeleri dost ve müddefik ülke olarak nitelendirebiliyoruz .Onların hamiliğinde hayatımızı ve geleceğimizi ikame edebiliyoruz.!

Bilin ki, biz sizin yaz-kış dağlarda ne yiyip ne içtiğinizden, üşüyüp üşümediğinizden çok, geride bıraktığınız emanetlerinizin halinden ve ahvalinden bihaber yaşayabilip.!

Belhum adalaşmış yani (hayvandan da aşağılaşmış teröristler için demokrasi ve insan haklarını tartışıyor ve konuşabiliyoruz.!Bağımsız ve Güçlü Türkiye naraları atıp; Size yönelen namlulara ve kem gözlere bile vur emrini sorgulayıp! Köpek başının infazı zaruriyetini bile tartışmaya açmaktan korkabiliyoruz.!

Lanetlenmiş ırk Yahudileri beğenmeyip, esir iki askerinin intikamı için lübnanı ve kendi miletinin özgürlüğü ve refahı için filistini,gazzeyi hallaç pamuğuna çeviren yürekliliğe ve cesarete ortak olamıyoruz.

Ve bilin ki; Bu ülkede şu aralar size ve sizin karın deşici hainlerden koruduğunuz masumlara yapılan alçakça saldırılar için, ?Kendileri yapmıştır? diyen haysiyetsizleri ekranlarda dinleyip sütunlardan okuyabiliyoruz.

Sizin Gabar´da, Cudi´de Kandilde aradıklarınızdan bazılarını biz maaşa bağladık. Meclis´te ceylan derisi koltuklarda ağırlıyabiliyoruz.! Hatta inanmayacaksınız, onların telefon paralarını bile biz ödüyoruz..!

Siz orada ?Her şey vatan için? diye inlerken, biz de burada herşey vatan için diyip ,şehitler ölmez tesellisi ile demokrasi adı altında kravatlı teröristler ile yan koltuk arkadaşlığı yapıp Türkiye´ye ve Türk Bayrağına küfretme hakkı tanıyabiliyoruz.!

Be kardeşim, sizden bize hiç mi fayda yok. Hiç mi yardıma geleniniz olmayacak? diye sorarsanız..Vallahi biz de gelmek istiyoruz ama.O kandili hainlerin başına yıkmak zor olmasada maalesef ki ABD´nin ve garantör devletlerin izin vereceği günü bekliyoruz.

Bakın bize iy bakın ;bilmem dikkatinizi çekiyormuyuz ama, milli ve manevi hassasiyetleri olan bizler bile süreci kanıksadık .!Bir dönemin yeşil kuşak; ? ILIMLI İSLAM VE ILIKLI MİLLİYETÇİLİK? Projesinin figuranlarını oarak farkındalığımızın farkındasınızdır şüphesiz.!

Hiç değilse ne olduğumuzu anlayacağımız veya icazetin çıkacağı O güne kadar..Şehadetiniz bir İMAN ve NASİP meselesi olsada

?Ne olur biz değmeyenler için şehit düşmeyin?

Bu yazdıklarımızı da duyun ki, bir terörist öldürdüğünüzde sadece bir terörist öldürmediğinizi, buralarda da yüzbinlerce teröristi kahrından.! Bizleride vebal ve günahlarımızla vicdan azabından öldürdüğünüzü iy bilin.!

NE OLUR BİZİM İÇİN ŞEHİT DÜŞMEYİN ÇÜNKÜ DEĞMEYİZ..!

Şefaatinize nail.şehadetinize dahil olmak dileği ile.! İnşaallah.

selam.saygı.dua


Anahtar Kelimeler: DEĞMEYİZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı