Davutoğlu: Herkes yerini bilecek!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Zonguldak mitinginde Mısır`da darbe yönetiminin hakkında idam kararı verdiği Mursi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında "Yüzde 52 ile seçilen Cumhurbaşkanı`na idam" manşetiyle algı operasyonu ya

Davutoğlu: Herkes yerini bilecek!

ERZURUM HABER 25: Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Bizim özlediğimiz şehirde nefret dili istemiyoruz. Bugün 19 Mayıs`ı konuşuyoruz. Gençlerimizi konuşuyoruz. Türkiye artık başı açık başı kapalı ayrımı olmadan herkes özgürce okuyor. 81 vilayette üniversitelerimiz var gençlerimiz özgürce okusun istiyoruz.

CHP`YE YİNE AKIL HOCASI OLMUŞ

- Üçlü koalisyon döneminde Kemal Derviş yazı gönderiyordu. Acaba maaşlarımızı alabilecek miyiz diye. 2002 yılındaki bu Kemal Derviş şimdi yine CHP`ye akıl hocası olmuş. Biz artık IMF`ye borç almayı bırakın IMF`ye 5 milyar dolar borç verecek konumdayız.

İLK TALİMATIM İŞ GÜVENLİĞİ OLDU

- Avrupa`da bir çok ülkede işçiler işlerini kaybediyor. Biz 6 milyon istihdam yaptık. Başbakan olduktan sonra ilk talimatım iş güvenliği için oldu. Tek kardeşim bile burnu kanamasın diye yasal düzenlemeler yaptık. Hiç bir madencinin maaşı en az 2 asgari ücret olacak, 43 yaş emeklilik kuralını getirdik.

AKIL HOCASI KEMAL DERVİŞ OLANIN, İŞÇİ DOSTU OLUR MU?

- Seçimlerden sonra madenlerimize modernize edeceğiz en çağdaş şartlarda madencilerimizi çalıştıracağız. Binlerce madenci işe alınacak. İşsiz madenciler işlerine geri dönecek. Zonguldak`ta işsizlik diye bir sorun kalmayacak. Birileri buraya gelip uçuk kaçık vaatlerde bulunur. Kılıçdaroğlu bunlardan bir tanesi. Kılıçdaroğlu hesap uzmanıyım diyor. SSK`yı ne hale getirdi. Kar eden kurumu zarar eder hale getirdi. Kılıçdaroğlu`na sorun o görevi bıraktığında SSK 1,5 katrilyon zarar etti. Akıl hocası Kemal Derviş olanın işçiden dostu olur mu?

TERÖRLE SİYASET YAN YANA OLMAZ

- Provokasyonlar karşısında AK Parti duruyor. HDP`de MHP`de CHP`de duysun. Bir ayağı dağda bir ayağa ovada olanın siyasetle işi olmaz. Terörle siyaset yan yana olmaz. AK Parti`nin elinde tek damla kan olmadı olmayacak.

 

Buradan Doğan Grubu`na sesleniyorum. Basın özgürlüğüne saygımız sonsuzdur. Ama herkes yerini yurdunu bilecek. Bize başyazılarla dizayn edemezsiniz. Biz sizin pijamalarla karşılayacağınız başbakanlardan değiliz. O dönem eski Türkiye`ydi artık o devir kapandı.

HABER10


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı