Darbeciler Gülen´le aracısız görüşürdü

Gülen´in bir zamanlar en yakınındaki isim olan Latif Erdoğan, ?Darbeci generalleri tanıyorum. Bu paşalar Altunizade´de iken talebeliklerinden beri Gülen´in yanına sürekli gelip giderlerdi. Bu cuntacı paşalar aracı olmadan Gülen ile doğrudan görüşürlerdi?

Darbeciler Gülen´le aracısız görüşürdü

 

 

Bir dönem Gülen´in en yakınındaki isim olan Latif Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbesiyle ilgili Akit´e bomba açıklamalarda bulundu. Latif Erdoğan, ?15 Temmuz darbe girişiminde bulunan paşalar olarak ekranlara yansıyan tuğgeneral ve üstü rütbede olanları tanıyorum. Bu paşalar, Altunizade´de iken talebeliklerinden beri Gülen´in yanına sürekli gelip giderlerdi. Bu cuntacı paşalar, aracı olmadan Gülen ile doğrudan görüşürlerdi? dedi.  

?DARBE GİRİŞİMİNİN KOMUTASI TAMAMEN GÜLEN´İN ELİNDEDİR?

 Latif Erdoğan, ?15 Temmuz darbe girişiminde bulunan paşalar olarak ekranlara yansıyan tuğgeneral ve üstü rütbede olanları tanıyorum. Bu paşalar, Altunizade´de iken Gülen´in yanına sürekli gelip, giderlerdi. Bu cuntacı paşalar, aracı olmadan Gülen ile doğrudan görüşürlerdi. Darbeci generallerin bir kısmı Amerika´da eğitim görürken Gülen´in yanına gelip gidiyorlardı. Zaten askeriyede o noktaya gelenlerin hepsi doğrudan Gülen´le görüşürler ve onun talimatlarıyla hareket ederler. Bu cuntacılarla, Gülen arasında hiçbir sivil aracı yoktur. Bu darbe girişiminin  komutası tamamen Gülen´in elindedir? dedi.    

?ARALARINDA İLETİŞİM SORUNU OLMUŞ OLABİLİR?

Darbe girişiminin Fetullah Gülen´in bilgisi ve talimatı olmadan yapılmasının kesinlikle mümkün olmadığına dikkat çeken Latif Erdoğan, ?Darbe girişiminin fiyasko olmasının sebeplerinden birisi de Gülen ile darbeci paşalar arasındaki iletişim hatası olabilir. Pensilvanya´dan hızlı ve yeni direktif almada sorun çıkmış olabilir. Bu konu araştırılmalı? açıklamasında bulundu. 

?Televizyon ekranlarından tanıdığınız ve sürekli gelip gittiklerini söylediğiniz darbeci paşalar ile Gülen´in fotoğrafı var mıdır?? şeklindeki soruya Latif Erdoğan, ?Gülen´in yanına gelen darbeci paşalarla aynı karede Gülen´in fotoğrafının olması mümkün değil. Çünkü Gülen öyle bir ortamda fotoğrafa asla izin vermez. Fotoğraf çeken olsa onu derhal ?hain´ ilan ederlerdi? cevabını verdi. 

?TABANI, ORTASI KALMADI,  HEPSİ İHANET İÇİNDE?

Paralel Yapı/FETÖ içinde olanların hiçbirisinin bu aşamadan sonra imanlarının olduğunu kabul etmediğini belirten Erdoğan, ?Masum insanların üzerine bomba atanlarda, Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne bomba atanlarda iman olabilir mi? ?Tabanı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanet´ söylemini bu aşamadan sonra asla doğru kabul etmiyorum. Gülen´i hâlâ savunan, hâlâ onun arkasından gidenlerin hepsi külliyen ihanet içindedirler. Gülen´e aidiyet hisseden hiç kimsenin İslam´la, imanla hiçbir ilgisi olamaz? şeklinde konuştu. 

 

Yeni Akit Gazetesi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli