DADAŞLAR VEKİLLERİ AĞIRLADI

KEDFE, AKP, Saadet Partisi ve BBP´den 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı gösterilen hemşerileri ile Erzurumluları bir araya getirdi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

DADAŞLAR VEKİLLERİ AĞIRLADI

 

Bayramoğlu Paradise Otelde hafta sonu Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) tarafından düzenlenen kahvaltıda Kocaeli de bulunan Erzurumlular, 1 Kasım seçimlerinde çeşitli partilerden milletvekili adayı olan hemşerileri ile buluştu. Düzenlenen kahvaltılı programa AK Parti  Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı İlyas Şeker, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Yusuf Aksu, Büyük Birlik Partisi(BBP) Kocaeli Milletvekilli Adayları Remzi Kaya ve Zülküf Eta, KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi , KEDFE Kurucu Başkanı  Gencay Yıldıztekin,  Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, KOSGEB Bölge Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, Erzurumlu İş Adamları Metin Yarar, Abdullah Akpınar, Yusuf Cebi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, Erzurum ilçe ve köy dernek başkanları katıldı.

DURSUN, ?AYNI ÇATI ALTINDAYIZ´

Toplantıda selamlama konuşması yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun milletvekili adaylarına başarılar dileyerek, ? Biliyorsunuz aşure ayındayız bir çok farklı tat aynı tencerede kaynatılarak birlikte ortaya güzel bir tat çıkmaktadır. Bizlerde farklı yaklaşımlarımızda olsa aynı çatı altında buluşmayı sağlayarak birlik ve beraberliğin bu güzel tadını ortaya koymaya çalışıyoruz. Allah tüm ülkemizi birlik ve beraberlikten ayırmasın. Kocaeli´nden dört tane hemşerimiz olan milletvekili adayımız var gönül ister ki hepsini TBMM görelim. Bu doğrultuda yolları açık olsun Allah yardımcıları olsun. Seçim sonuçlarının vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.? açıklamalarında bulundu.

ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Yusuf Aksu, ? Hemşerilerimle bir araya gelmekten onur duydum , buradaki birliğimizin bütünlüğümüzün tüm memleketimize bir silsile yoluyla dağılmasını temenni ediyorum.? ifadelerini kullandı. BBP Kocaeli Milletvekilli Adayı Zülküf Eta ise konuşmasında hemşerileri ile bir arada olmanın kendisini mutlu ettiğini belirtti. BBP Kocaeli Milletvekilli Adayı Remzi Kaya´da kendilerine bugünü yaşatan tüm hemşerilerine teşekkür etti. Programda konuşan Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı İlyas Şeker, federasyon ve derneklerin birlik ve bütünlük adına çok önemli bir misyon yüklendiğini söyleyerek yaptığı konuşmada seçimlerin öneminden bahsetti. Şeker, ?Ülkede huzur, birlik ve bütünlük için çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Ülkenin istikrarı adına seçimlerin bu yönde hayırlı sonuçlar doğurmasını diliyorum.? şeklinde konuştu.

kaynak: http://www.demokratgebze.com.tr


Anahtar Kelimeler: DADAŞLAR VEKİLLERİ AĞIRLADI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli