Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın avukatından Kılıçdaroğlu´nun açıklamalarına yalanlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın avukatından Kılıçdaroğlu´nun açıklamalarına yalanlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın avukatından Kılıçdaroğlu´nun açıklamalarına yalanlama

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Cumhurbaşkanı´nın ailesi ile ilgili iddialarına Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın kardeşi Mustafa Erdoğan, oğlu Ahmet Burak Erdoğan, dünürü Osman Ketenci, eniştesi Ziya İlgen´den yanıt geldi. Söz konusu isimlerin avukatı Ahmet Özel tarafından yapılan açıklamada, ?Müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir? denildi. Basın mensupları belgeleri istemesine rağmen CHP yönetimin paylaşmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Cumhurbaşkanı´nın ailesi ile ilgili iddialarına Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın kardeşi Mustafa Erdoğan, oğlu Ahmet Burak Erdoğan, dünürü Osman Ketenci, eniştesi Ziya İlgen´den yanıt geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´IN AVUKATI AÇIKLADI: İDDİALARIN TAMAMI YALAN, KAĞITLARIN TAMAMI SAHTE

Avukat Ahmet Özel şu açıklamayı yaptı: "CHP Genel Başkanı K.K , bugün partisinin grup toplantısında müvekkillerim olan Sayın Cumhurbaşkanımızın yakınlarının yurtdışındaki bir şirkete para gönderdiğini iddia etmiş ve belge olduğunu iddia ettiği bazı kağıtları da grup kürsüsünden göstermiştir. K.K tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, gösterdiği kağıtları derhal kamuoyuyla paylaşmalıdır.

"MUSTAFA GÜNDOĞAN HİÇBİR ZAMAN CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖZEL KALEMİ OLMAMIŞTIR"

Ayrıca, Sayın Mustafa Gündoğan bir işadamı olup, hiçbir zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın özel kalemi olmamıştır.

Ayrıca, K.K, söz konusu kağıtları bugün mesai bitimine kadar derhal bir Cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır.
Müvekkillerimiz tarafından, iddia edilen ülkede, iddia edilen şirkete asla böyle bir para gönderilmemiştir.

"CHP GENEL BAŞKANI, FETÖ´YE DİYET BORCUNU ÖDEME GAYRETİNDEDİR"

CHP Genel Başkanı K.K, belli ki, kendisini o makama getiren FETÖ/ye diyet borcunu ödeme gayreti içindedir. FETÖ tarafından eline tutuşturulan kağıtları daha önce de sallayan ve kağıtlar sahte çıkınca yüzü kızarmayan Kılıçdaroğlu, şimdi yeni bir skandala imza atmıştır. K.K bir kez daha FETÖ tarafından tuzağa düşürülmüş ve rezil edilmiştir. Tekrar ediyoruz: Kılıçdaroğlu, elindeki kağıtları derhal istediği medya kuruluşuna vermeli ve Cumhuriyet savcılığına iletmeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır.

Tekrar altını çizerek söylüyoruz, ne Sayın Cumhurbaşkanımızın ne de ailesinin yurtdışında herhangi bir parası bulunmamaktadır.

Sahte belge ve bilgilerle müvekkillerimiz üzerinden sayın cumhurbaşkanımız hakkında iftiralarda bulunan ve itibar suikasti yapan KK hakkında yasal yollara başvurulacak ve iftiralarının hesabı yargı önünde sorulacaktır."


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı