Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gününü anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TPB Parlamento Dergisi´ne konuştu. Erdoğan, dergiye bir gününün nasıl geçtiğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gününü anlattı

 

 

Gündeme ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Erdoğan bir gününü nasıl geçirdiğini de anlattı.

Yeni anayasanın milletin temel talebi haline geldiğini söyleyen Erdoğan "Yeni anayasa konusunda artık yolun sonuna gelinmiştir. Muhalefet ne yaparsa yapsın, Türkiye yeni anayasa yolunda mesafe almaya devam edecektir" dedi.

"Yeni anayasa sadece mevcut anayasanın yeniden yazımı değil asıl olarak, Türkiye´nin yeni bir yönetim anlayışına kavuşması için lazımdır" diye konuşan Erdoğan, başkanlık sistemini Türkiye´nin kendi ihtiyaçları doğrultusunda tasarlaması gerektiğini söyledi.

Yeni anayasanın siyasi tercih meselesi olmaktan çıktğının altını çizen Erdoğan "Türkiye´nin yeni anayasasına kavuşmasına engel olmaya çalışan herkes, bunun hesabını millete verecektir. Ülkemizde ´muhalefet tembelliği´ diye bir sorun olduğuna inanıyorum.

Muhalefet adına yapılan tek iş iktidarın ´ak´ dediğine ´kara´ , ´kara´ dediğine ´ak´ demekten ibaret. Türkiye böyle bir muhalefeti hak etmiyor. Yeni anayasa konusunda artık yolun sonuna gelinmiştir.

Muhalefet ne yaparsa yapsın, Türkiye yeni anayasa yolunda mesafe almaya devam edecektir. İdeal olanı bu işin uzlaşmayla neticelendirilmesidir. Ama uzlaşma olmuyorsa, o zaman bu işe talip olanlar kendi çalışmalarını ortaya koyarlar ve milletimizin önüne çıkarlar" dedi.

Bir günü nasıl geçiyor?

Dergiye bir gününü nasıl geçirdiğini de anlatan Erdoğan, yoğun iş temposuna rağmen spor yapmaya gayret ettiğini de belirtti.

Erdoğan bir gününü şöyle anlattı:

"Kahvaltı sırasında haber özetlerine ve gazetelere göz atar, o günkü programıma ilişkin hazırlıklarımı yaparım. Cumhurbaşkanı Külliyesi´ndeki programlarım genel olarak saat 11.00 gibi başlar. Çalışmalarımın bitiş saati çoğu zaman gece yarısını bulur. Son olarak ertesi günün programını gözden geçirir ve istirahate çekilirim. Sadece hafta sonlarını, en azından bir kısmını ailemle geçirmeye gayret ediyorum."


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı