COĞRAFYAMIZDA YAŞANAN ŞARTLAR İNSAN GİBİ YAŞAMAK İSTEYEN TÜRK MİLLETİNİ BİR KEZ DAHA KURTLAR GİBİ DAVRANMAYA MECBUR ETMEKTEDİR

COĞRAFYAMIZDA YAŞANAN ŞARTLAR İNSAN GİBİ YAŞAMAK İSTEYEN TÜRK MİLLETİNİ BİR KEZ DAHA KURTLAR GİBİ DAVRANMAYA MECBUR ETMEKTEDİR

COĞRAFYAMIZDA YAŞANAN ŞARTLAR İNSAN GİBİ YAŞAMAK İSTEYEN TÜRK MİLLETİNİ BİR KEZ DAHA KURTLAR GİBİ DAVRANMAYA MECBUR ETMEKTEDİR

 

 

Kıymetli Dostlarım,

cia yazarı olarak bilinen Michael Rubin´in yazısında bazı bölümler diğerlerine oranla daha fazlaca dikkatimi çekti. Şahsımla alakalı bu bölümlerle ilgili sizlerinde müsadesi ile düşüncelerimi paylaşmak isterim.

Yazıyı okuyan bazı dostlarım yazı ile ilgili çok olumsuz düşünmediklerini söylediler. Oysaki bence yazı baştan sona kadar tuzaklarla dolu bir algı çalışmasından başka hiçbir şey değil. Biraz sonra yapacağım yorumlardan dolayı sizlerinde bu şekilde düşüneceğinize inanıyorum (Siyasi analiz görüntüsü adı altında aslında toplumsal bir algı çalışması yapmışlar.).

Bence bu yazıda YÜCE ALLAH korusun Sayın CUMHURBAŞKANI bir suikast sonucu ŞEHİT edilirse kendisinin makamına oturacak kişinin Rubin´in iddiasına göre güçlü bağlantılarım ve örgütlenmemin sayesinde benim belirleyeceğim konusu işlenmiştir. Sayın CUMHURBAŞKANI´NDAN sonrasının hesaplarını yapan AK Parti içindeki ve dışındaki bazı grupların dikkatini tamamen benim üzerimde yoğunlaştırmaya çalışmıştır.

Yani demek istemiş ki siz ne kadar hesap yaparsanız yapın. Öyle bir durumda belirleyici güç SEDAT PEKER olacaktır (Siz şu an sahip olduğunuz imkanlarla SEDAT PEKER´in önünü mutlaka kesin demek istemiş.).

Aşırı MİLLİYETÇİ duygularımdan ve hırslarımdan vazgeçmemin asla mümkün olmayacağını ayrıcada Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ ve kendisinin dünya görüşüne sadakatle bağlı olduğumu belirterekte şunu söylemek istemiştir. (Eğer TAYYİP ERDOĞAN´a suikast yapmayı başarırsanız SEDAT PEKER´i de mutlaka yok etmelisiniz demiştir.)

Hem Michael Rubin´e hem de hizmet ettiklerine şunu özellikle söylemek isterim: Şükürler olsun ki Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ´DAN sonrasına (YÜCE ALLAH korusun)
hesap yapan gruplardan bir tanesi değilim. Ancak böyle bir suikast yapılırsa hemen akabinde bir iç savaşın çıkarılabilmesi için ilk hedeflerden birisinin şahsımın olacağınıda bilecek kadar zekiyim.

Dost düşman bütün herkese göre (YÜCE ALLAH korusun) Sayın CUMHURBAŞKANI´NA bir suikast yapılması başarılabilirse sonrası ÜLKEMİZDE TUFAN olacağıdır... Ancak benim için sonrası bir tufan asla değildir. Çünkü belirsizlik asla yaşamayacağım. Ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Yapacağım şeyin adı kısaca KATLİAMDIR!!!

Bu yazımı okuyan bazıları yine kandan ve şiddetten bahsettiğimi söyleyecektir. Onlara da şunu söylemek isterim: Hem kendimizin hem sevdiklerimizin insan gibi yaşayabilmesi için maalesef ki bazen yırtıcı hayvanlar gibi kavga etmemiz gerekecektir. Coğrafyamızda yaşanan şartlar insan gibi yaşamak isteyen TÜRK MİLLETİ´ni bir kez daha kurtlar gibi davranmaya mecbur etmektedir.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli