CANAN UÇAR HIZINI KESMİYOR

İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, "31 Mart´ta kucaklaşalım ve bunlara bir ders verelim"

CANAN UÇAR HIZINI KESMİYOR

 

 

İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, vatandaşlarla sohbet edip, dert dinledi. Canan Uçar, ?Bunların koltuk hırsı, koltuk bekası sorunu var. 31 Mart´ta kucaklaşalım, kenetlenelim ve bunlara bir ders verelim? dedi.

İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar ve beraberindeki İYİ Parti Palandöken İlçe temsilcileri, Palandöken İlçesinde mahalle ve esnaf ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar ve beraberindekileri vatandaşlar gittikleri her yerde büyük bir coşku ile karşılıyorlar. 


İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, İlçede esnafın sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor. Yaşlı ile yaşlı, genç ile genç, çocuk ile çocuk oluyor. Yeri gelip kahvehanede dert dinliyor. Yeri geldiğinde de ev ziyaretlerinde kadınlarla sohbet ediyor. Yeri geldiğinde ise çocuklarla ip atlıyor öğrenci oluyor.

Esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşlara seslenen İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Palandöken İlçesi bugüne kadar hak ettiği yere getirilmemiştir. Palandöken Belediyesinin son yıllarda kötü yönetildiğini ve bugün yaşanan sıkıntıların da bu durumu gözler önüne serdiğini dile getirdi. Uçar, ?Birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacaklar. Eğer Görev şahsıma verilirse kimseyi ötekileştirmeyeceğim. Biz asla parti ayrımı yapmadan vatandaşlarımıza hizmet etmeyi vad ediyoruz. Rutin Belediyecilik hizmetleri olan yol, su, asfalt çalışmalarımızla sizleri 5 yıl boyunca kandırmaya değil. Yaşanabilir Bir Palandöken İnşa etmeye talibiz diyerek sözlerine şöyle devam etti. Sizler toplumu ayrıştıranlara inşallah 31 Mart´ta ders vereceksiniz. Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın geleceği için bunlara ders vereceksiniz. Ayrım yapa yapa Güzel İlçemizi bakın ne hale getirmişler hepimiz görüyoruz. Onlardan farklı olacağız çünkü; Bizim koltuk hırsımız yok, hizmet aşkımız var. Bunların ise koltuk hırsı ve koltuk bekası sorunu var. Halkın ise gelecek sıkıntısı var, ekmek parası derdi var. İnsanların kucaklaşması ve kenetlenmesi lazım. Artık ötekileştirenlere bir ders vermek lazım. İnsanların aklı ile alay edenlere ders vermek lazım? dedi.


Anahtar Kelimeler: CANAN UÇAR HIZINI KESMİYOR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı