Buradan meydan okuyorum!

Başbakan Davutoğlu, "Ben buradan, Hatay`dan meydan okuyorum. Eğer AK Parti 7 Haziran`da en güçlü parti olarak çıkmazsa, 8 Haziran`da istifa edeceğim. Bahçeli 12 seçim kaybetti, Kılıçdaroğlu da kaybetti. 8 Haziran`da istifa edip bırakıp gidebilirler mi?" d

 Buradan meydan okuyorum!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Hatay`da AK Parti mitinginde konuştu.


Davutoğlu`nun konuşmasından satırbaşları;


- Hatay birlik ve beraberliği korumaya devam edecekmiyiz? Aramıza fitne sokmaya çalışanlara ders verecek miyiz? Siz barışın en güzel timsallerisiniz.
- Bu ateş çemberi içinde demokrasisi ve birliğiyle ayakta olan tek ülke Türkiye`dir. Darbelere son verdik mi? AK Parti birlik ve vahdet demektir. Başörtülü kardeşlerimiz meclise girdi mi?
- Hatay`dan yüksek sesle bizi kimse ayıramaz. Biriz, beraberiz, iriyiz demeye var mısınız? (Hataylılar haykırıyor)

KAPIMIZA GELENE SEN KİMSİN DİYE SORMADIK


- Suriye`de zulüm ve katliamlar yaşandı. 400 bin kardeşimiz şehit edildi. 5 milyon Suriyeli ülke dışına kaçtı. Hiçbir zaman ayrım yapmadık. Kapımıza kim geldiyse mazlum olarak sahip çıktık. Sen Türkmen misin, Kürt müsün, Sünni misin diye sormadık. Müslüman veya Hristiyan mısın diye sormadık. Mazlumu zalime teslim etmedik.

SİZLER HABİB-İ NECCAR`SINIZ


- Siz Hataylılar gelen mazlumlara siz kucak açtınız. Alınlarınızdan öpüyorum. Siz Hataylılar siz insanlık dersi verdiniz. Hem Esed`e hem dünyaya hem de Kılıçdaroğlu`na insanlık dersi verdiniz. Allah sizden razı olsun Hataylılar. Habib-i Neccar`ın huzuruna çıkarsın Allah`ım sizi. Tamam Kılıçdaroğlu`nun kalbi mühürlenmiş. Ama Bahçeli`ye Türkmenleri sordum. Bahçeli, Kılıçdaroğlu`na "Türkmenler`i veremezsin" diyemedi.

TÜRKİYE İLE SURİYE ARASINDA SINIR OLMAYACAK


- Suriye halkının gerçek temsilcileri Şam`a oturduğunda Türkiye ile Suriye arasında sınır olmayacak.

HATAY BİZİM NAMUSUMUZDUR


-CHP`nin Hatay`daki liste başı Esed`e şarkı yazan bir adam. Hatay bunlara oy verir mi?Esed`e şarkı yazanlar Esed`in yanına gitsinler. Zalimlerle hesabımız var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Hatay`ı Türkiye`ye bağlarken, Hatay politikası için "Hatay bizim namusumuzdur" demişti. Buradan bir kez daha haykırıyorum. Hatay bizim namusumuzdur, namusumuzdur. Bölgeyi korumaya ve barış alanı yapmaya hazır mısınız?

BURADAN MEYDAN OKUYORUM


- İngiltere`de seçimi kaybeden üç muhalefet lideri de istifa etti. Ben buradan, Hatay`dan meydan okuyorum. Eğer AK Parti 7 Haziran`da en güçlü parti olarak çıkmazsa, tek başına iktidar olmazsa, ben açıklıyorum 8 Haziran`da istifa edeceğim. Bahçeli 12 seçim kaybetti, Kılıçdaroğlu da kaybetti. 8 Haziran`da istifa edip bırakıp gidebilirler mi?


Anahtar Kelimeler: Buradan meydan okuyorum!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false