BU SORULARIN CEVAPLARI BAŞKAN ORHAN BULUTLAR´I CENNETE GÖTÜRÜR

Başkan Orhan Bulutlar Yapmış Olduğu Bu Hizmet, Sevab, Hayr ve Hasenat İşlerinden Dolayı Kamuyu Zarara Uğrattı mı? Uğratmadı mı?

BU SORULARIN CEVAPLARI BAŞKAN ORHAN BULUTLAR´I CENNETE GÖTÜRÜR

 

 

Palandöken Belediyesi yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın taziyeye gelenleri ağırlamak için oluşturduğu Taziye Evleri her geçen gün yenilerini ekleyerek hizmet vermeye devam ediyor.

Palandöken Belediye Başkanı Sayın Orhan Bulutlar, 2010 yılında başlattığı taziye evleri projesi kapsamında bugüne kadar toplam 35 Taziye ve konukevi inşa etti. Ayrıca vatandaşların talepleri doğrultusun da Merkez de ve köy mahallelerin de uygun olan cami altları ve bahçelerde bulunan alanlar yine Palandöken Belediyesi tarafından yeniden dizayn edilen ve tefrişatı sağlanan birçok yer taziye evine dönüştürülerek vatandaşın ayrıca hizmetine sunuldu. 

HABERİN BURAYA KADAR OLAN KISMI MÜKEMMELDİ

2010 Yılından bu yana Palandöken İlçe sınırları içerisinde vatandaşına hizmet için gerçekleştirdiği Taziye evleriyle hem hizmet yapan hem de sevab toplayan Orhan Bulutlar´a birde yapmış olduğu bu hizmet, sevab, hayr ve hasenat işlerinden dolayı vatandaşın aklında kalan soruları yöneltmek istedik.

Hatırlatmadan geçemeyeceğiz. Bunlar vatandaşın aklında kalan sorulardır. İvedilikle şeffaf Belediyecilik adına cevap bekler.

- Sayın Orhan Bulutlar, bugüne kadar yapımını tamamladığınız 35 Taziye evinin yapım işlerinin ihalesini toplu olarak mı? Yoksa her birisine ayrı ayrı mı ihale yaptınız?

- İhaleyi alan firmalar hangileri?

-  İddialara göre; Bu yapımını tamamladığınız Taziye evlerinin bazıları İhale yoluyla bazıları da Doğrudan Temin Yoluyla yaptırılmış diye iddia ediliyor. Bu İddialara vereceğiniz bir cevabınız var mı? Neden Hepsi İhale yoluyla değil de bazıları ihale yoluyla bazıları Doğrudan Temin Yoluyla yaptırıldı?

-  Şayet Doğrudan Temin Yoluyla verdiğiniz yerler varsa bu işleri hangi kişilere ya da hangi firmalara doğrudan temin yoluyla verdiniz? Bu firmaların Sahipleri Kimler? İsimlerini Teker Teker Kamuoyuyla Paylaşır mısınız?

-  Eğer 35 Taziye evini birden fazla firmaya ihale ettiyseniz ya da birden fazla Doğrudan Temin Yoluyla verdiyseniz bu kadar çeşitlilik arz eden firma yelpazesine ne gerek vardı?

-  Taziye evlerini toplu olarak ihale yapmayarak kamuyu zarara uğratmış oluyor musunuz? Olmuyor musunuz?

-  Birde vatandaş merak ediyor. Bu Taziye Evlerinin hangisi kaç Liraya mal oldu? Her birisinin maliyetini yine vatandaşlarınızla şeffaf Belediyecilik adına paylaşabilir misiniz?

-  Ayrıca vatandaşların talepleri doğrultusun da Merkez de ve köy mahallelerin de uygun olan cami altları ve bahçelerde bulunan alanlar yine Palandöken Belediyesi tarafından yeniden dizayn edilerek ve tefrişatı sağlanarak birçok yer taziye evine dönüştürüldüğü sizin kendi ifadeleriniz arasında yer almıştı. Peki yapmış olduğunuz bu yeniden dizayn ve tefrişat işlerini ihale yoluyla mı? Yoksa Doğrudan Temin Yoluyla mı yaptırdınız? 

Vatandaşına hizmet için gerçekten böylesi güzel bir hizmeti sunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´ın 2010 yılında başlatmış olduğu Taziye Evleri Projesini 35 Taziye Eviyle süslemesini bir vatandaş olarak ayakta alkışlıyor ve vatandaşların kafasındaki soru işaretlerinin de Başkan Orhan Bulutlar tarafından bir an önce cevap bulmasını bekliyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli