BU HABER ERZURUM´DAN AK PARTİ GENEL MERKEZİNE MEKTUP NİTELİĞİNDEDİR

Erdoğan´ın Performansına Bel Bağlayan Ekipler Hizip, Kargaşa ve Kaos İçindeler

BU HABER ERZURUM´DAN AK PARTİ GENEL MERKEZİNE MEKTUP NİTELİĞİNDEDİR

 

 

Bu yaşına rağmen günde 3 miting yaparak halkı ile buluşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçimini tek başına sırtlıyor.

Şahsi oyu, AK Parti oyunun daima 8-10 puan önünde olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri´nde de lokomotif olmayı sürdürüyor. Gece-gündüz çalışarak belediyelerde en iyi hizmeti vermek için uğraşan Erdoğan her ne kadar ?Kibir ve büyüklenme bataklığına düşen, erişilemeyen kişi durumuna gelen, gözü şahsi çıkarından başka hiçbir şey göremeyen kimsenin AK Parti çatısı altında yeri yoktur? dese de Erzurum´da İl ve İlçe teşkilatlarındaki kadrolar bu mesajı tam olarak anlamış görünmüyor.

KÜSKÜNLER ORDUSU YARATILDI

Dışarıdan hiç bir güce, kendisinin iktidara getirdiği Erdoğan´ı ve hükûmeti yedirmeyen vatandaş, ?Ceza kesilecekse yine ben keserim? diyerek Reis´ine sahip çıkıyor. İlerleyen yaşına ve gündeme gelen sağlık sorunlarına rağmen günde 3 ilde seçmenle buluşarak müthiş bir performans ortaya koyan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Erzurum´daki İl ve İlçe teşkilatları ise seçimlere 11 gün kalmasına rağmen ne dava adamları ile kucaklaşmayı becerebildiler, ne de saha da candan gönülden çalışabildiler. Üzerine birde AK Parti çatısı altında davasına gönül vermiş dava adamlarını küstürerek partiden uzaklaştırdılar. İl yönetiminde aktif çalışan bilgi, birikim ve tecrübeli kişileri de seçimlere aylar kala yönetimden uzaklaştırarak sahayı boşalttılar.

HEZİMETİN FATURASI KİME?

AK Parti´nin geçen 16 yılda girdiği 14 seçim ve halk oylamasının tamamından zaferle çıkmasının tek nedeni olan ve milleti tarafından hep baş tacı edilen Erdoğan´ın performansına bel bağlayan ekipler hizip, kargaşa ve kaostan başka bir işe yaramadı. Şehrimize iki kez gelen Dünya Liderini boş salonlarda karşılayan İl ve İlçe teşkilatları "Nasıl Olsa halk Reis´i seviyor, yorulmaya, çalışıp dökülmeye, masraf etmeye gerek yok" mantığıyla Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın şehrimizde yapacağı mitingi bile kamuoyuna duyurma gereği duymadılar. 2001 yılından beri şehrimizi her ziyaretinde insan akınıyla karşılaşan Recep Tayyip Erdoğan şehrimizi son iki ziyaretinden ilkinde 3 bin kişi kapasiteli buz hokey salonunda bile boş salona konuşurken, miting günü ise il teşkilatına yakınlığıyla bilinen mevcut Belediye başkanını bile miting alanına getiremediler. Şimdi son seçimlere 11 gün kala partisinin oy oranını düşürmek için çalışan bu zihniyet, olası bir hezimetin faturası için adres bulma telaşına düştüler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli