BAŞKAN SEKMEN: ?MİLLİ İRADEMİZİ HİÇBİR UNSUR BOZAMAZ?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, cuntacılar tarafından düzenlenen darbe girişimini kınayarak, Türkiye´deki milli iradeyi hiçbir unsurun bozamayacağını ifade etti.

BAŞKAN SEKMEN: ?MİLLİ İRADEMİZİ HİÇBİR UNSUR BOZAMAZ?

 

Başkan Sekmen, yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: ?Tarihi şan ve şerefle dolu kahraman ordumuzun arasına sızan paralel yapıya ait vatan hainleri tarafından bir darbe girişimi gerçekleştirildi.

78 milyon vatandaşımız tek yürek tek vücut halinde milli birlik ve beraberlik içerisinde birbirine sıkıca kenetlenerek darbe girişimine geçit vermedi. Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümetimizin kararlılığı, milletimizin ve güvenlik güçlerimizin üstün gayretiyle Türkiye darbeye ?Dur´ dedi. Milli irade ve demokrasimizi sabote etmeye çalışan bu çapulcu tayfasının ensesine bir şimşek inen aziz milletimize şükran ve minnet borçluyuz. Milletimizi yaşatan, ilerleten ve yükselten en yegâne güç iman kuvveti, dirlik ve birliğimizdir.

Birlik ve beraberlikten yoksun olan toplumların, dünya milletleri arasında istenilen yerini almasına imkân yoktur. Yüce Rabbimiz Kur´an-ı Kerim´de, ?Toptan Allah´ın ipine sarılın, ayrılmayın, Allah´ın size olan nimetini anın. O´nun nimeti sayesinde kardeş oldunuz´ diye buyurmaktadır. İşte darbe girişiminde kahraman vilayetimiz Erzurum´un ve Türkiye´mizin gösterdiği feraset, itidal ve kardeşlik ruhu hainlerin planlarını alt üst etmiştir.  Büyük milletimizin tarih boyunca elde ettiği şanlı zaferlerin, ortaya koyduğu kahramanlık destanlarının, kurduğu medeniyetlerin temelinde hiç şüphesiz İslam çatısı altında oluşan ümmet kardeşliği bulunmaktadır. Vatan savunmasında dün olduğu gibi bugün de ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde ?Vatan sana canım feda´ diyerek tekbir ve dualar eşliğinde milli irademize ses, nefes, güç ve kuvvet veren Dadaşlara şükranlarımı sunuyor, şehitlerimize Yüce Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Cenab-ı Hak kahpe vatan hainlerini, paralel yapı ve terör örgütünü Kahhar ismiyle kahretsin.? 

 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli