Başkan Sekmen: ´´AK Gençlik Ak Dava´nın öznesidir´´

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Gençliğin AK Dava´nın öznesi olduğunu bildirdi.

Başkan Sekmen: ´´AK Gençlik Ak Dava´nın öznesidir´´

 

 

Başkan Sekmen, Palandöken Kayak Merkezi´nde düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı´na katılarak, Doğu Anadolu Bölgesi´ndeki AK Partili Genç Hanımlara siyaset dersi verdi. Sekmen, burada yaptığı konuşmada, ?Güçlü davalar, güçlü teşkilat mensuplarıyla yürütülür. Eğer davanın bir büyüklüğü, bir yüceliği, bir ağırlığı varsa onu eğitimsiz, kalifiyesiz insanlarla bir yere taşımak mümkün değildir. Güçlü dava güçlü mensuplar, güçlü idareciler ister. Bunun için de güçlü idareciler ile teşkilat ruhunu, dava ruhunu, misyon ruhunu üstlenmiş arkadaşlarla beraber yürütülür? dedi. ?Her hareketin bir medeniyet altyapısı vardır? diyen Başkan Sekmen, şunları kaydetti: ?Her hareketin bir hedefi, bir ufku vardır. Hem medeniyetsiz hem de ufuksuz hiçbir hareket bir yere varamaz. Bunun için kıymetli genç kızlarımız, genç evlatlarımız sizler bugünün küçüğü gibi görünseniz de çok yakın bir gelecekte ülkemizin önemli fertleri arasında yer alacaksınız. Yeni Fatihler, yeni Kanuniler, yeni liderler sizlerin eseri olacak. Bu da iyi yetişmeye, bilgiye, beceriye, deneyime, tecrübeye bağlı. Bilgisi, becerisi olmayandan ne beklenir? Onlardan bir şey beklenmez. Ama ideal sahibi, güzel ruh almış, medeniyetin değerleriyle bezenmiş bir bireyden elbette ki çok şeyler beklenir. Türkiye´nin gelişim ve değişimine öncü olan partimiz, kuruluşu, örgütlenmesi ve bünyesinde barındırdığı milletine hizmetkâr olan siyasetçileriyle günümüz siyaset bilimcilerinin ilgi odağı halindedir. 3 Kasım 2002 yılından bugüne kadar Türkiye´nin elde ettiği bütün başarıların mimarı hiç kuşkusuz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dır. Liderimizin önderliğinde oluşan bu kazanımları yine onun himayesinde hep birlikte çalışıp, geleceğe taşımak zorundayız. AK Parti, toplumun değerlerine dayanarak Cumhuriyet tarihinin en büyük değişim ve dönüşüm hamlesini başlatmış, Cumhuriyetimizi ileri demokrasiyle taçlandıracak reformlara imza atmıştır. AK Parti iktidarının ekonomi politikalarının ve yönetim anlayışının temelindeki kavram güvendir, itimattır ve istikrardır. Elde ettiğimiz tarihi başarıların en önemli kaynağı oluşturduğumuz güven ve istikrar ortamıdır. İşte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın kurduğu bu güçlü iktidarla beraber dış borç ve faizler aşağı doğru indi.?
?AK Parti ile birlikte Türkiye´nin yüzü güldü?
Başkan Sekmen, AK Parti ile birlikte Türkiye´nin her alanda yüzünün güldüğünü kaydetti. Sekmen sözlerini şöyle sürdürdü: ?AK Parti ile beraber Türkiye´nin ve Doğu Anadolu´nun yüzü güldü. Şimdi kendi uçaklarımızı, helikopterlerimizi, silahlarımızı, topumuzu, tankımızı yapar hale geldik. AK Parti gençlerin partisidir. Kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu ilkeler doğrultusunda her şehirde, ana kademeden, kadınlar kolundan ve gençlerden temsilciler yönetimlere girdi. Hem belediye başkanı seçildiler hem meclis üyesi seçildiler hem de milletvekili seçildiler. Bizim partimizde çok genç bay ve bayan milletvekili kardeşlerimiz var. Belediye meclislerimizde sizleri temsilen belediye meclis üyelerimiz var. Diğer partilerde bunu göremezsiniz. Bu bir ilkedir. Bir ve ikinci sıralara belediye meclis üyeleri ana kademeden konur, üçüncü sıraya kadınları temsilen konur, dördüncü sıraya da gençleri temsilen meclis üyesi konur. Uygun yerlerde de tecrübesi müsait genç belediye başkanlarımız vardır. Sizleri temsilen genç Bakanlarımız vardır. Başka hiçbir partide bunu bulmanız mümkün değil.

AK Parti gençliği, ülkemizin yarınlarını hazırlamanın azmi ve çabası içerisindedir. Bugün gelinen noktada AK Gençlik; düşünen, karar süreçlerine katılan, mili ve manevi ruha sahip, imanlı kişilerden oluşmaktadır. AK Gençlik davamızın öznesidir. İnsanlığın vicdan merkezinde olan Türkiye, inşallah gençlerle büyümesine ve güçlenmesine devam edecektir.?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false