BAŞKAN ORHAN EYÜP´TEN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği´nin geleneksel hale getirdiği ?Erzurum Kültür Ziyareti? programı kapsamında Erzurum´a gelen misafirler Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan´ı ziyaret ettiler.

BAŞKAN ORHAN EYÜP´TEN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

 

Her yıl farklı konuklarıyla yılsonu toplantısı için sıla-i rahimde bulunan Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Cahit Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, bu yıl Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır ve Giresunlular Derneğiyle birlikte Erzurum ziyaretini gerçekleştirdiler.

Erzurum´da bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunan Özarslan ve yönetimi, konuk belediye başkanı ile Giresunlular Derneği yöneticilerine Erzurum´un tarihi ve turistik yerlerini, yöresel ürün ve lezzetlerini tanıttılar. Program kapsamında Erzurum´daki yöneticileri de ziyaret eden Özarslan ve beraberindekiler Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile de biraraya geldiler. Bu yıl Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır ile Giresunlular Derneği´ni misafir olarak ağırlayan Eyüp´teki Dadaşlar, konuklarıyla birlikte doya doya Erzurum´u yaşadılar.

YÜKSEK HASSASİYET ÖRNEĞİ

Eyüp´teki Dadaşların geleneksel hale getirdikleri sıla-i rahim ziyaretlerini çok anlamlı bulduğunu ve takdirle karşıladığını ifade eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ?Bu yıl değerli meslektaşımız Eyüp Belediye Başkanı sayın Remzi Aydın ile Giresunlular Derneği yönetimine Erzurum´u tanıttılar. Gurbetten her yıl gelerek, misafirlerine Erzurum´un tarihi ve turistik yerlerini tanıtmaları, şehir adına üstlendikleri misyonun önemini ortaya koymaktadır. Eyüp´teki değerli hemşehrilerimin ortaya koyduğu bu yüksek hassasiyeti takdirle karşılıyor, dernek başkanı Cahit Özaslan´ın şahsında yönetim kurulu üyelerine ve değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.? dedi.

ÖZASLAN: ERZURUM´U DOLU DOLU YAŞADIK

Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Özaslan da, Başkan Orhan´a misafirperverliği için teşekkür etti. Misafirleri Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Eyüp Giresunlular Derneği ile birlikte dolu dolu bir Erzurum programı gerçekleştirdiklerini kaydeden Özaslan, ?Misafirlerimizle birlikte Erzurum´un tarihi ve turistik yerlerini gezdik, şehrin yöneticileri ve bazı ilçe belediye başkanlarımızla istişare ettik. Erzurum´daki değişim ve dönüşüm sürecini yaşamak bizlerin de heyecanını arttırıyor. Geleneksel hale getirdiğimiz sıla-i rahim programımızla şehrimizin değişim ve dönüşüm sürecine şahitlik ediyoruz. Bu sürece katkıda bulunmak, yüreği Erzurum sevdasıyla atan Eyüp´teki Dadaşlar olarak bizim için de büyük onur ve gurur vesilesidir. Şehrimizi İstanbul´da temsil ve tanıtım noktasında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve tüm üyelerimiz üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içerisindedir. Misafir belediye başkanımızı ve Giresunlular Derneği yönetimi ile bizleri Erzurumluluk misafirperverliğiyle ağırlayan tüm yöneticilerimize ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli