BAŞKAN ORHAN BULUTLAR YAPILAN HİZMETLERİ DENETLEDİ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Köy iken Mahallelere dönüştürülen Yukarı Yenice ve Kümbet Mahallelerini ziyaret etti, çalışmaları yerinde inceledi

BAŞKAN ORHAN BULUTLAR YAPILAN HİZMETLERİ DENETLEDİ

 

 

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Köy iken Mahallelere dönüştürülün Yukarı Yenice ve Kümbet Mahallelerini ziyaret ederek belediyenin yeni taziye evi inşaat alanlarını ve kilitli parke taş yol çalışmalarını inceledi.Yukarı Yenice ve Kümbet köyü yollarında yapılan kilit taşı çalışması ve taziye evleri köylüler tarafından takdirle karşılanırken, Yukarı Yenice Köy Mahalle Muhtarı Fatih Öner, yapılan çalışmalardan dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara bizzat teşekkür etti. Yukarı Yenice Köy Mahallesi Muhtarı Fatih Öner, şunları söyledi: Köyümüz ilçeye bağlı bir mahalle olmadan önce belediyemiz den bizler hizmet alıyorduk mahalle olduktan sonra hizmetlere artarak devam etti. Şuanda köyümüzün yolları kilit taşı yapılıyor. Başkanımız köyümüzü ziyaret ettiğinde yolların hemen kilit taşı yapılacağını söylediğinde bu kadar hızlı olacağına inanmamıştık. Palandöken Belediyesi ekiplerini bu kadar kısa sürede köyümüzde görünce çok şaşırdık. Şuanda yollarımız kilit taşı yapılıyor. Başkanımızın daha önce mahalle olan köylere yaptığı hizmetleri biliyoruz. Adeta şehir merkezi gibi yollarını, çocuk oyun alanları, taziye evleri, cami minarelerini, cami tuvaletlerini yaptı. Mahalle olarak Palandöken´e bağlandığımız için çok memnunuz, yaptığı çalışmalardan dolayı Başkanımıza ve ekibine bizzat mahallem adına ve şahsım adına teşekkür ediyoruz" dedi.

KÖY MAHALLELERİNDEKİ ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Köy Mahallelerin deki çalışmaların yerinde takip eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, hizmetlerin tüm ilçedeki mahallelere ve en ücra sokaklara kadar ulaşacağını belirterek "Şimdi hizmet zamanı. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlk etapta yaptığımız ihaleyle son köy mahallelerimizin de sokaklarını kilit taş ile kaplayarak ilk etap çalışmalarımız bitirmiş olacağız. Palandöken Belediyemizin sınırları içerisinde olan ve belediyemize bağlı olan tüm köy mahallelerimiz de yol ve sokak kilit taşı çalışması bu yaz sezonun da tamamlanıyor. Kümbet, Yukarı Yenice mahallelerimiz de ekiplerimiz şuanda hızlı bir şekilde çalışıyor. Bu mahallelerimizi bitirir bitirmez tek köy mahallemiz kalıyor oda Dere boğazı mahallemiz ve mezramız Karakaya bu ikisini de bir aya kalmaz bitirdiğimiz takdir de Palandöken Belediyesine bağlanan 23 köy mahallemizin sokakları kilit taş ile kaplanmış olacak. Birkaç köyümüz de küçük eksiklerimiz var bu eksiklerimizi tamamladığımız takdirde uzun süre köy mahallemizin sokaklarında sıkıntı yaşanmayacak? dedi.

İLÇEYE TAZİYE EVLERİ YAPILIYOR
Kilit Taş çalışmalarının yansıra Taziye evi inşaat alanlarını yakından takip ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bulutlar,? İlçemiz de bugüne kadar mahallelerimiz ve farklı noktalar da kalıcı bir şekilde inşa edilen ve hizmete sunulan 13 taziye evini tamamladık. İlçe merkezimiz de olan camilerimizin alt kısımlarında yeniden dizayn edilmiş taziye evi amacıyla kullanılan alanlar oluşturduk. Bugün ise inşaatı devam eden taziye evlerimizi geziyoruz ve son durumları ile ilgili bilgi alıyoruz. Şuanda bulunduğumuz bölgede Kümbet, Börekli, Yukarı Yenice ve Yağmurcuk mahallelerimiz de inşaatlarımız hızlı bir şekil de devam ediyor. En kısa süre de bitirilerek mahalle sakinlerimize teslim edilecek. Yine 2016 yılı içerisin de Nene Hatun, Uzunahmet, Çeperli, Hancıağız, Sığırlı ve Güllüce´ye taziye evleri yapılacak, şuanda çalışmalar son aşamaya geldi? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli